Η μάχη της φανέλας με φόντο τα τηλεοπτικά

Οι διαρροές ήταν θέμα χρόνου έτσι την Κυριακή διαβάσαμε στην Καθημερινή ότι το ΑΠΟΕΛ έχει συμφωνήσει με την LTV για ανανέωση-επέκταση της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του 2013-16 ενώ τη Δευτέρα η Goalnews έκανε αναφορά για συμφωνία μαμούθ της Cytavision με την ομάδα της κυβέρνησης για χορηγία της φανέλας. Οι κινήσεις των δυο ιδιωτικών εταιρειών (LTV και Primetel) καθώς και της Cyta σχετίζονται άμεσα με το τηλεοπτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια. Η πλατφόρμα της Cytavision έχοντας χάσει τον Απόλλωνα που μετακόμισε στη Primetel, θα κάνει τη δική της μάχη για να κερδίσει μια ή και τους δυο αιώνιους.

Παρόλο που το διοικητικό συμβούλιο της Cyta γνωρίζει τις στενές σχέσεις μεταξύ ΑΠΟΕΛ και LTV, φαίνεται διαθετημένο να το παλέψει προκειμένου να πειστεί η διοίκηση Ερωτοκρίτου να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη από το 2013. Όπως και στην περίπτωση της ομόνοιας έτσι και στη δική μας η Cyta προκειμένου να δελεάσει προτείνει συνεργασία από τη φετινή χρονιά σε επίπεδο χορηγίας της φανέλας και στη συνέχεια (2013) επιπλέον συμφωνία για τα τηλεοπτικά.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ξιναρή της LTV την ανανέωση-επέκταση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών μέχρι και το 2016. Αυτό έγινε μετά που το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε την αύξηση του ποσού για την περίοδο 2010-13 κατά 300 περίπου χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ένα από τα πολλά και πιο σημαντικά θέματα για τα οποία η γενική συνέλευση πρέπει να τύχει ενημέρωσης είναι και αυτό αφού ίσως και λανθασμένα δίνεται η εντύπωση σε μεγάλη μερίδα κόσμου ότι οι διαχρονικά πρόωρες ανανεώσεις με την LTV είναι ετεροβαρής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!