Η μέρα που θα επιστρέψει ο Αλωνεύτης

Το σημερινό tweet από το γραφείο τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τον Αλωνεύτη και το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, αποτέλεσε αφορμή για να θυμηθούν διάφορα μέσα ενημέρωσης τον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Η τελευταία ταλαιπωρία του παίκτη είναι γνωστή όταν μετά από πολύμηνη αποχή επανήλθε στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς αλλά ένα ύπουλο τάκλιν από τον Σιέλη τον έθεσε και πάλι νοκ αουτ.

Η μέρα που επιστρέψει ο Αλωνεύτης σε επίσημους αγώνες δεν μπορεί να διευκρινιστεί στο παρόν στάδιο και είναι για αυτό που δεν πρέπει να βγαίνουν λανθασμένα και βεβιασμένα συμπεράσματα μετά από ένα tweet.

Ο τραυματισμός του Αλωνεύτη είναι τέτοιος που για ακόμα μια χρονιά χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αυτό που κάθε ποδοσφαιριστής έχει ανάγκη προκειμένου να θέσει τις σωστές βάσεις για να κυλήσει ομαλά η χρονιά. Σήμερα ο Αλωνεύτης εξακολουθεί να μην μπορεί να προπονηθεί κανονικά ενώ δεν είναι τυχαίο που αποφεύγεται να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για το πότε θα συμβεί αυτό. Όταν με το καλό δοθεί το ιατρικό ΟΚ ο παίκτης θα χρειαστεί ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων για να κριθεί έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον Αλωνεύτη να χάνει κάθε χρόνο και περισσότερους αγώνες έτσι η φετινή χρονιά θεωρείται ορόσημο αφού αν συνεχιστεί η αρνητική αυτή τάση θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!