Η μέρα της κρίσης για Ντε Βινσέτι

Το θέμα παραμονής ή όχι του Ντε Βινσέτι θα ξεκαθαρίσει σήμερα! Το ραντεβού μεταξύ των διοικήσεων του ΑΠΟΕΛ και του Ολυμπιακού διευθετήθηκε και όπως είναι γνωστό αντιπροσωπεία των δικών μας με επικεφαλής τον Πετρίδη θα είναι σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κρίσιμο και καθοριστικό ραντεβού. Τα δεδομένα με τα οποία η πλευρά μας πάει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι η θέληση του παίκτη να μείνει στον ΑΠΟΕΛ και το ότι ο Αργεντινός δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ. Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι η πρόταση που έχει ο Ολυμπιακός για πώληση του παίκτη σε ομάδα των Εμιράτων είναι τέχνασμα προκειμένου να εξασκήσει πιέσεις προς τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί σε λίγες ώρες μέσα από την κατάληξη της υπόθεσης.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη με ελευθέρα και θα προτείνει εκ νέου μια μορφή δανεισμού ή στην καλύτερη περίπτωση μια εναλλακτική πρόταση απόκτησης δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μπαίνει στη διαδικασία των συζητήσεων με τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποδέχεται το υποτιθέμενο εκατομμύριο ευρώ που του προσφέρθηκε από τα Εμιράτα, δείχνει ότι το θέμα θα κριθεί στα λεφτά που θα προσφέρουμε για δανεισμό.

Οι παράγοντες των πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζουν ότι θέλουμε διακαώς την παραμονή του Ντε Βινσέτι και πως ο χρόνος ίσως να λειτουργεί εναντίον μας. Θεωρούν επίσης ότι η προοπτική των ομίλων κάνει τον ΑΠΟΕΛ πιο έτοιμο να κάνει μεταγραφικές υπερβάσεις.

Με αυτά τα δεδομένα το ζητούμενο είναι πόσα λεφτά είναι έτοιμη να διαθέσει η δική μας πλευρά προκειμένου να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της.

Σε λίγες ώρες όλα τα πιο πάνω θα απαντηθούν, οπότε υπομονή!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!