Η μεγάλη επιστροφή!

Χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ περισσότερο από τις αρχικές επίσημες εκτιμήσεις αλλά αυτό ήταν και αναμενόμενο αν αναλογιστούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ο λόγος για τον Ολιβέιρα που πλέον επέστρεψε για τα καλά. Όπως αναμενόταν ο Γιοβάνοβιτς δεν βιάστηκε να ρίξει τον Βραζιλιάνο αμυντικό στη φωτιά και προτίμησε τη σταδιακή ενσωμάτωση του. Αρχικά ήταν κάποια φιλικά στη συνέχεια συμμετοχή με την ομάδα νέων και στις 27 Ιανουαρίου αγωνίστηκε για 13 λεπτά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη του συμμετοχή ως βασικός ήρθε στον αγώνα με τη Σαλαμίνα σε έναν αγώνα που περιορίστηκε στα απαραίτητα δείχνοντας ότι χρειαζόταν ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως στο ψυχολογικό κυρίως κομμάτι.

Με την Αγία Νάπα πήρε θέση βασικού για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και έδειξε ότι είναι έτοιμος πλέον να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής. Η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας ήταν καταλυτική αφού κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, βοηθούσε στο κουβάλημα της μπάλας ενώ ένιωθε τόσο άνετα που σε πολλές περιπτώσεις και κυρίως στις στημένες φάσεις πήγαινε μπροστά για να σημειώσει γκολ.

Η πιο χαρακτηριστική φάση που μας έκανε τρομερή εντύπωση ήταν όταν μετά από κόρνερ της ομάδας μας η μπάλα κατέληξε σε παίκτη της Αγίας Νάπας που προσπάθησε να βγάλει αντεπίθεση η οποία όμως ανακόπηκε άμεσα. Και αυτό γιατί ο Ολιβέιρα με ένα εντυπωσιακό τάκλινκ έστειλε την μπάλα εκτός γηπέδου.

Ήταν η φάση που επιβεβαίωσε σε όλους και ίσως και στον ίδιο ότι έχει επιστρέψει για τα καλά…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!