Η μπάλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά αυτό είναι το μοναδικό δεδομένο. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι καλούνται να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις επιστρέφοντας στις νίκες. Η ήττα από την Αλκή δεν ξεχνιέται εύκολα αφού φανέρωσε με τον πιο απρόσμενο τρόπο τις αδυναμίες μας και παράλληλα έκανε τους πάντες συγκρατημένους εάν όχι και απαισιόδοξους για τις προοπτικές της ομάδας μας. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ παρόμοια με αυτά πριν από τον αγώνα με την ομόνοια με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει η κόντρα διοίκησης με οργανωμένους.

Η ομάδα καλείται να κερδίσει ένα ντέρμπι για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των πρωτοπόρων και να δείξει για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να ανταποκρίνεται στα δύσκολα. Η πίεση είναι τεράστια και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η διοικούντες κατάπιαν την πικρία τους και τις όποιες σκέψεις για ταρακούνημα και προσπαθούν με λόγια και πράξεις να δείξουν ότι στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές.

>

Αναμένουμε και εμείς λοιπόν να δούμε στην πράξη την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα μας ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή που θα φέρει ευνοϊκότερα δεδομένα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Μάριος Ηλία δε φαίνεται να προλαβαίνει τον αγώνα αφού δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς ακόμα. Ο Φλορέα έχει καιρό να αγωνιστεί και η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται να προβληματίζει.

Η επάνοδος του Κοσόφσκι θεωρείται δεδομένη μέχρι στιγμής και το ζητούμενο είναι ποιος εκ των Σατσιά, Μιχαήλ και Μπρόερς πλαισιώσει τον Μοραίς στο κέντρο. Με ενισχυμένο το κέντρο και διάταξη 4-5-1 ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει να ελέγξει τη συγκεκριμένη γραμμή έτσι ώστε να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και όχι μόνο. Οργανωτικά το βάρος θα πέσει για ακόμα μια φορά στον Χαραλαμπίδη, ενώ ο Μιροσάβλιεβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε στο Θρύλο:

• Μεγάλη συνέντευξη του Σάββα Πουρσαϊτίδη που υποστηρίζει πως «Φταίμε κι εμείς, φταίει και η τύχη μας…». Αποκαλύπτει γιατί επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ και μιλά για το ντέρμπι του Σαββάτου.

• «Ακτινογραφία» του Γιοστ Μπρούσερ.

• Ανάλυση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών και της ομάδας.

• Σχόλια, άρθρα, απόψεις και κριτική.

• Μάθετε ότι δεν ξέρετε για την ομάδα που έγινε ο Θρύλος των κυπριακών γηπέδων.

• Σκίτσο, κόμικ και στατιστικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!