Η Μπάρτσα και στο βάθος η Ομόνοια

Σήμερα φτάνει στην Κύπρο η φημισμένη Μπαρτσελόνα των Μέσι και Νειμάρ γεγονός που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό της αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Όταν ο Μαντούκα δηλώνει ότι πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς,  τότε μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε το κλίμα που επικρατεί στον Αρχάγγελο. Οι παίκτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους καλύτερους του κόσμου ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα στο Καμπ Νου τους κάνει να σκέφτονται ότι αν γίνουν κάποια πράγματα ίσως καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα.

Η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση και τις ορέξεις των παικτών του Λουίς Ενρίκε. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που η Μπαρτσελόνα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη έτσι ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Από την άλλη η ομάδα μας θα ακολουθήσει πιστά τη συνταγή του πρώτου αγώνα όπου με πολλά τρεξίματα και καλή μεσοαμυντική λειτουργία κατάφερε να περιορίσει την Μπαρτσελόνα, ενώ αυτή τη φορά θα θέλει να επιτεθεί λίγο περισσότερο προσδοκώντας σε κάποιο γκολ. Από τη στιγμή πάντως που αυτό δεν έρχεται ούτε καν στους αγώνες πρωταθλήματος αντιλαμβάνεστε το βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος.

Μπορεί όλοι στον Αρχάγγελο να ζουν για δεύτερη φορά το όνειρο τους ενόψει του αυριανού αγώνα αλλά οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ακολουθεί ο αγώνα με την Ομόνοια. Το κάνουμε γιατί ο πρώτος και βασικότερος στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και μάλιστα από τη συγκεκριμένη ομάδα θα μεγαλώσει τον προβληματισμό που ήδη υπάρχει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!