Η νίκη περνά από τα πόδια τους

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η επίσημη γραμμή αλλά και αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση είναι ότι η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στον επόμενο αγώνα. Βασικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να δούμε πιο μακριά αφού αν στραβοπατήσουμε ο στόχος των τεσσάρων νικών που θα φέρει το πρωτάθλημα θα χαθεί. Η νίκη λοιπόν στο Τσίρειο επί του Απόλλωνα είναι το ζητούμενο και για να έρθει πρέπει δυο συγκεκριμένοι παίκτες να παίξουν καλά! Αναφερόμαστε στους Αλωνεύτη και Ντε Βινσέρτι η παρουσία των οποίων είναι βαρόμετρο αφού πρόκειται για παίκτες που μπορούν να παρασύρουν τους συμπαίκτες τους αλλά και να κάνουν τη διαφορά. Ο πρώτος ήταν αυτός που κουβάλησε τον προβληματικό ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Ιανουάριο όταν έδωσε τη σκυτάλη στο δεύτερο οπότε και άρχισε το σερί νικών που μας έβαλε και πάλι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο ένα μήνα και βάλε οι δυο παίκτες ψάχνονται. Οι τραυματισμοί αλλά και η αγωνιστική κάμψη είναι εμφανής και κάτι που έχει επηρεάσει τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Η νέα αρχή που χρειαζόμαστε και χρειάζονται οι συγκεκριμένοι παίκτες πρέπει και μπορεί να γίνει το Σάββατο.

Ο Δώνης δεν θα πειραματιστεί όσον αφορά πρόσωπα και θέσεις οπότε και οι δυο θα είναι στο αρχικό σχήμα για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Εννοείται ότι πρέπει να έχουν τη συμπαράσταση των συμπαικτών τους αφού και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις αν οι άλλοι δεν κουμαντάρουν θα έχουμε πρόβλημα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!