Η νίκη που τόσο θέλουμε

Ο αγώνας με την πρωτοπόρο Ανόρθωση πλησιάζει και πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τον κερδίσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ των πολλών προβλημάτων μπορεί να τα διαχειριστεί και να κάνει επιτέλους τη νέα αρχή που θέλει και έχει τρομερή ανάγκη. Ο Δώνης διαπιστώνει με τον πιο έντονο τρόπο ότι η ομάδα έχει ποιότητα αλλά και μεγάλες αδυναμίες. Στα πολλά σημαντικά που είπε μετά τον αγώνα με την Bordeaux είναι ότι μπορεί να υπάρξει άμεση και ουσιαστική βελτίωση έτσι ώστε να έρθουν και οι νίκες που είναι το ζητούμενο. Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι αντέχουμε και την ισοπαλία στον αγώνα με την Ανόρθωση. Ίσως και να την αντέχουμε αλλά το ιδανικό σενάριο είναι η νίκη. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά δεν έχει πείσει κανέναν ότι είναι καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ. Το -5 είναι εκεί για να μας βάζει επιπλέον πίεση αλλά όπως και πέρσι έτσι και φέτος βλέπουμε και πως έρχονται οι βαθμοί τους.

Η ομάδα μας σκοράρει με τρομερή δυσκολία και δέχεται εύκολα τέρματα. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν ατού την ποιότητα 2-3 μονάδων θα πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα ατομικά λάθη. Η σωματική και ψυχολογική κούραση των παικτών είναι κάτι που υφίσταται και στο οποίο έκανε ξεκάθαρη αναφορά ο προπονητής μας.

Το άγχος του -5 και της περίπτωσης να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά δεν πρέπει να μας καταβάλει. Ούτε η παρουσία του Τράττου πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες που πρέπει να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να κερδίσουν. Μέχρι τη Δευτέρα δεν χρειάζονται δηλώσεις αφού κανένας δεν τις χρειάζεται.

Ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι η καλύτερη ευκαιρία για την επανεκκίνηση που θέλουμε. Η νίκη θα βοηθήσει να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια και θα αρχίσουν όλο και περισσότεροι να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!