Η νεκρανάσταση του Σιέρινταν!

Το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του στον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν απλά το επιστέγασμα της εξαιρετικής πορείας του Ιρλανδού που ξεκίνησε προ τριμήνου και με κάθε αφορμή μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και η ποδοσφαιρική νεκρανάσταση! Ο Σιέρινταν βρισκόταν για μήνες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και όποιος πει ότι πίστευε σε αυτόν το λιγότερο που θα χαρακτηριστεί είναι ψεύτης! Ο Σιέρινταν όμως μεταμορφώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με παρόμοιο τρόπο όπως ο ίδιος πράττει με την κόμμωση και τη γενειάδα του. Έχοντας όπως λέει και ο ίδιος καλή ψυχολογία αλλά και βρίσκοντας το ρόλο του μέσα στην ομάδα κάνει πράγματα που κάνουν τον κόσμο να τρίβει τα μάτια του από ικανοποίηση, θαυμασμό και απορία.

Ο ψηλός και μέχρι πρότινος βαρετός και ασήκωτος Ιρλανδός έχει μια εκρηκτικότητα που του επιτρέπει να διεμβολίζει την αντίπαλη άμυνα από τα άκρα με εντυπωσιακό τρόπο ενώ οι μεταβιβάσεις του είναι θανατηφόρες. Ο Σιέρινταν δεν έχει συχνή επαφή με το τέρμα αλλά έχει καταφέρει να σκοράρει καθοριστικά τέρματα βοηθώντας την ομάδα να πετύχει σημαντικές νίκες.

Ο Σιέρινταν του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα μας έχει ανανεωθεί και για του χρόνου αφού έπιασε τον απαιτούμενο αριθμό φετινών συμμετοχών, δείχνει ότι έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα νομίζαμε. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος απαιτεί συνέχεια και συνέπεια από τον τυπάρα και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!