Η νευρικότητα για το δεδομένο πρωτάθλημα

Από την αρχή της χρονιάς και για διάφορους λόγους εδραιώθηκε η άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική και οικονομική κατάσταση των υπολοίπων σε συνδυασμό με την αντίστοιχη της ομάδας μας ήταν οι πυλώνες στους οποίους βασίστηκε και εξακολουθεί να βασίζεται η άποψη αυτή. Εννοείται ότι δεν πρόκειται για την άποψη που έχουν μόνο οι οπαδοί μας αλλά οι περισσότεροι που ασχολούνται με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Με την ομάδα μας όχι μόνο να μην μπορεί να διατηρήσει τη διαφορά των 4 βαθμών που είχε κτίσει αλλά και να μην πείθει με την απόδοση της σε μια σειρά αγώνων, είναι αναπόφευκτο να υπάρχει έντονη νευρικότητα παραμονές του αγώνα με την Ομόνοια.

Το άγχος μια τρίτης συνεχόμενης απώλειας βαθμών που ίσως να σημαίνει και απώλεια της κορυφής είναι κάτι που γυροφέρνει στο μυαλό αρκετών. Η ομάδα εμφανίζει παθογένειες τις οποίες ο Δώνης και το υπόλοιπο επιτελείο του δυσκολεύονται να διαχειριστούν αποτελεσματικά μέχρι στιγμής.

Ο κόσμος δικαιολογημένα αρνείται να δεχτεί ότι μια Ομόνοια που έχει τα μαύρα της χαλιά μπορεί να μας κρατήσει για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη. Η πίεση για επιστροφή στις νίκες είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούν αποτελεσματικά όλοι στον Αρχάγγελο. Ελπίζουμε να υπάρχει πίεση εν τω μεταξύ και να αντιλαμβάνονται τη σημασία και κρισιμότητα του αυριανού αγώνα!

Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την τελευταία αγωνιστική και το περσινό πρωτάθλημα είναι διδακτικό αλλά τα φετινά δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά, οπότε η πραγματική προσήλωση δεν μπορεί να αρχίσει μετά το Άμστερνταμ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!