Η ξεκούραση των πολεμιστών

Άνιση μάχη με το χρόνο κάνουν πλέον οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομόνοια. Και αυτό γιατί η χτεσινή μέρα αναλώθηκε ουσιαστικά στα αεροδρόμια και στην πτήση της επιστροφής. Η δίωρη περίπου καθυστέρηση επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κατάσταση και η άφιξη της αποστολής στη Λάρνακα έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Με αυτά τα δεδομένα η προπόνηση της Πέμπτης θα είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα αφού οι παίκτες χρειάζεται να πάρουν ανάσες. Αν λάβουμε επίσης υπόψη ότι οι Κόντης και Αλεξάνδρου δεν προλαβαίνουν τον κυριακάτικο αγώνα σημαίνει ότι οι ήρωες του Stamford Bridge θα κληθούν σε χρόνο ρεκόρ να ανταποκριθούν σε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα.

Ίσως και προφητικά το πιο πρόσφατο δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας καλούσε τους επισκέπτες να τοποθετηθούν στο αν προτιμούσαν ισοπαλία με την Τσέλσι ή νίκη επί της ομόνοιας. Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον το αναμενόμενο αφού από τους δυο χιλιάδες που ψήφισαν μόνο το 10% προτίμησε την ισοπαλία με την Τσέλσι. Φυσικά στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται πάντα αυτό που προτιμάς οπότε κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει οτιδήποτε.

Το σίγουρο είναι ότι το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή και θέλει να παραμείνει σε αυτήν αλλά και αν ακόμα πάει κάτι στραβά στο συγκεκριμένο αγώνα υπάρχει η ικανότητα και η διάθεση από όλους στο να είμαστε εμείς αυτοί που θα κόψουν πρώτοι το νήμα όταν θα πρέπει.

Στο προσκήνιο και η ενίσχυση
Όπως γράψαμε και ξανά η απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών θεωρείται δεδομένη και αν γίνει εφικτό να κενωθούν και θέσεις θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Το όνομα του Φερναντές βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο μετά και τη διαρροή ότι δεν είναι στα πλάνα της Ανόρθωσης. Ο Πορτογάλος παρουσιάζεται μετανιωμένος για την επιλογή του, το ΑΠΟΕΛ ψάχνει για έναν παίκτη με κάποια από τα χαρακτηριστικά του και ο Ιβάν καλείται να πάρει την τελική του απόφαση.

Δεδομένη θεωρείται και η ανάγκη για απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η νέα υποτροπή του Χάτζι υπενθυμίζει την αναγκαιότητα ενώ και σε αυτή την περίπτωση έχουν εντοπιστεί οι υποψήφιοι στόχοι. Ερωτηματικό παραμένει αν τελικά θα κινηθούμε για την απόκτηση καθαρόαιμου επιθετικού ή αν θα στηριχτούμε και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς στους υφιστάμενους.

Νέα νίκη στο μπάσκετ
Η καλή πορεία του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται και στις ευρωπαικές υποχρεώσεις. Για την 3η αγωνιστική του eurochallenge η ομάδα μας επικράτησε εύκολα της Αιφελ Ταουερς μέσα στο άδειο Λευκόθεο με 81-66.

Δεκάλεπτα: 28-20, 41-37,63-51, 81-66

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!