Η ξεχωριστή περίπτωση του Μαντούκα

Η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ είναι το ζητούμενο επί ημερών Δώνη και παρά το ότι στην περίοδο αυτή μετράμε δυο ήττες (Ερμή, Απόλλων) υπάρχει η αισιοδοξία όταν θα έρθουν καλύτερες μέρες. Πρακτικά η βελτίωση περνά μέσα από μέσα από την απόδοση κάποιων παικτών που θεωρούνται βαρόμετρο για την ομάδα. Ο Μαντούκα είναι η πιο κλασσική περίπτωση κα σίγουρα αυτή που μπορεί να παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελαν όλοι τη φετινή χρονιά. Ο τραυματισμός του πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα τον κράτησε εκτός δράσης για δυο μήνες ενώ με την επάνοδο του δείχνει να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Μαντούκα ήταν βασικός στους τελευταίους 4 αγώνες πρωταθλήματος ενώ μετά από καιρό τον βλέπουμε να παίζει κυρίως στο φυσική του θέση στο αριστερό φτερό.

Ο Μαντούκα ως ο διαχρονικά  πιο ποιοτικός μεσοεπιθετικός είναι αυτός που δίνει λύσεις τόσο δημιουργώντας όσο και σκοράροντας. Μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του και αναπόφευκτα κάποιοι σχολιάζουν ότι ο χρόνος άρχισε να αφήνει έντονα σημάδια πάνω στον αγαπημένο μας παίκτη.

Αν και κατά πόσο συμβαίνει κάτι τέτοιοι το γνωρίζουν καλύτερα οι υπεύθυνοι ενώ οι εργομετρικές εξετάσεις που θα γίνουν θα καταδείξουν αν είναι ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούνται «απροπόνητοι» λόγω Πάουλο Σέρτζιο.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τον Μαντούκα. Σε μια χρονιά όπου η ομάδα έχει πληγεί όσον αφορά την ποιότητα, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που πρέπει να χαρακτηρίζει τους παίκτες, ο Βραζιλιάνος παρά τα προβλήματα του μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Πιθανών να χρειαστεί ειδική διαχείριση από τον Δώνη αλλά και πάλι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο προπονητής μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!