Η ολική επαναφορά

Τεράστια νίκη και ολική ανατροπή δεδομένων για την ομάδα μας που κέρδισε απόψε μέσα στο Λευκοθεο τον Κεραυνο και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό. Το 0-2 της σειράς με των ημιτελικών, έγινε τελικά 3-2 και ‎ο ΑΠΟΕΛ, με break στο break και τεράστια ψυχικά αποθέματα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς. Έτσι την ερχόμενη Τρίτη στις 7μμ, το Λευκοθεο θα βαφτεί  πορτοκαλί και ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει το πρώτο βήμα για την κούπα. Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και κατάφερε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της. Έφτασε να κάνει μέχρι και 17 πόντους διαφορά (67-50) αλλά με ένα παρατεταμένο black out στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στον κεραυνό να επανέλθει και να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στο σκορ. Οι διαιτητές δεν έχασαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την αδυναμία αυτή της ομάδας μας ‎και με σκόπιμα σφυρίγματα εσπρωξαν όσο μπορούσαν την ομάδα του Στροβόλου.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να βρει την ηρεμία του στα τελευταία λεπτά του ματς και με καλη άμυνα αλλά και ταυτόχρονα αβίαστα λάθη στην επίθεση έστειλε τελικά τον αγώνα στην παράταση.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στην παράταση όμως εκεί φάνηκε η μεγάλη κλάση του γίγαντα Γλυνιαδακη που μετά το καλάθι και φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα, μπλόκαρε το τελευταίο σουτ του κεραυνού και σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 56-42, 70-66, 81-81, 96-93

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!