Η πίεση σε Δώνη και παίκτες

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. O βαθμός δυσκολίας των τεσσάρων νικών στους εναπομείναντες αγώνες είναι πολύ μεγάλος. Δεν είναι όμως ανέφικτος και είναι αυτό που πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να γίνεται κατανοητό από όσους έχουν κλονιστεί από την ήττα του Σαββάτου. Οι πρώτοι που πρέπει να αντιληφθούν και να εκμεταλλευτούν το παράθυρο ελπίδας που υπάρχει είναι οι παίκτες. Η απογοήτευση πρέπει να είναι όσο μεγάλη είναι και ανάμεσα στον κόσμο αφού είδαν τη δική τους υπερπροσπάθεια με την Αελ να πηγαίνει στον κάλαθο των άχρηστων μετά από 4 μέρες.

Ο Δώνης με τη σειρά του πρέπει να διαχειριστεί καλύτερα το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί. Η ανάληψη της ευθύνης για το black out στο οποίο έριξε την ομάδα το Σάββατο δεν αρκεί. Ο προπονητής μας πρέπει να βρει τον τρόπο μέχρι το Σάββατο να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών και παράλληλα να τους πείσει ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φύγουμε νικητές από το Τσίρειο.

Η οποιαδήποτε απώλεια βαθμών πλέον ισοδυναμεί πλέον με τη δεύτερη θέση οπότε επιβάλλεται αποτελεσματική διαχείριση της πίεσης έτσι ώστε να μην κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια αφού είναι φανερό ότι πρέπει να βρεθεί λύση και στα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κόσμος θα καταπιεί την πίκρα και απογοήτευση της ήττας από τον Ερμή αναμένοντας την αντίδραση στον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες που πρέπει να κερδίσουμε. Αν έρθει η νίκη θα έχει γίνει το πρώτο βήμα και τίποτε περισσότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!