Η πίεση του δεύτερου

Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή έφερε την ομάδα μας σε θέση κυνηγού του Απόλλωνα και οι πρώτες τρεις αγωνιστικές επιβεβαίωσαν ότι το comeback δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ο απολογισμός της μιας νίκης και των δυο ισοπαλιών δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικός αφού μας διατηρεί στο -1 και μας αναγκάζει ως  ένα βαθμό να έχουμε σαν στόχο ένα σερί νικών που δεν έχουμε κάνει ποτέ τη φετινή χρονιά. Στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία για τη νίκη που θα μας έδινε και πάλι το προβάδισμα ενώ το ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Ομόνοια είναι μια άλλη ιστορία που προβληματίζει.

Ο ΑΠΟΕΛ πλέον καλείται να διαχειριστεί σωστά την πίεση του δεύτερου που δεν πρέπει να έχει απώλειες πριν τουλάχιστον συμβεί κάτι τέτοιο από πλευράς Απόλλων. Ο αγώνας του Σαββάτου με την Αεκ στο ΓΣΖ θεωρείται ένας από τους πιο δύσκολους αφού πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έχει τα δικά της ισχυρά κίνητρα με πιο σημαντικό την παραμονή στην 3η θέση.

Μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες η ομάδα μας πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες αφού οι καλές εντυπώσεις που έμειναν στον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν αρκούν. Οι επιστροφές κάποιων παικτών με πιο σημαντική αυτήν του Τζιμπούρ είναι σημαντικές αλλά η νίκη που θα μας διατηρήσει ζωντανούς είναι υπόθεση όλων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!