Η πίστη, η πίεση και η βελτίωση

Είτε το παραδέχονται κάποιοι, είτε όχι βιώνουμε μια δύσκολη χρόνια. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε τι έγινε πέρσι και πως στράβωσε το πράγμα από το καλοκαίρι και μετά. Κάποιοι που είναι κοντά στην ομάδα ίσως ισχυριστούν ότι είναι από πέρσι που φάνηκαν τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια, δεν θα έχουν άδικο. Όμως παρά τα όποια στραβά μας εξακολουθούμε να είμαστε ζωντανοί στην μάχη του τίτλου. Είναι φανερό ότι το -6 από την κορυφή μας δημιουργεί σε όλους νευρικότητα. Δεν είναι μόνο η βαθμολογική διαφορά όμως το πρόβλημα αλλά και η δυσκολία της ομάδας να σταθεροποιήσει την  απόδοση της. Από την άλλη βλέπουμε την ανόρθωση να φροντίζει να κερδίζει με κάθε τρόπο. Είναι η κατάσταση ανατρέψιμη;

Ο Γιοβάνοβιτς σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του μας θυμίζει ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι μέχρι τέλους μέσα στο κόλπο. Χτες ο προπονητής μας ανέδειξε για πρώτη φορά ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη στον πρώτο έστω και υπάρχει η παράδοση που λέει ότι η ομάδα που τερματίζει πρώτη στην κανονική διάρκεια κατακτά και το πρωτάθλημα.

Είναι γεγονός ότι κάποιες αντιδράσεις από πλευράς της  ομάδας του Κάκου δείχνουν ότι αγχώνονται στο ενδεχόμενο μείωσης της διαφοράς. Αν το δικό τους άγχος και πίεση είναι μεγαλύτερο από το δικό μας δεν το γνωρίζουμε και είναι για αυτό που το πιο σημαντικό είναι κοιτάμε περισσότερο τι συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ παρά αλλού.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η βελτίωση είναι επιβεβλημένη για να συνεχιστεί το σερί νικών. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε καλά επίπεδα μέχρι στιγμής. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε και χτες για την ανάγκη βελτίωσης τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Αν δεν γίνει έστω και στο τελευταίο στάδιο του πρωταθλήματος αυτό δεν θα τα καταφέρουμε.

Από τη θεωρεία στην πράξη

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά δυο σερί νίκες και ο αγώνας με την Αγία Νάπα είναι πλέον το ζητούμενο. Η ομάδα που του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία κατά παράξενο λόγο παίζει πολύ καλά τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό πρέπει να στείλει τους παίκτες μας σοβαρούς στο Τάσος Μάρκου έτσι ώστε να κερδίσουμε. Ο καλός ΑΠΟΕΛ και εννοούμε πάντα τον φετινό ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει την Αγία Νάπα. Να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις λοιπόν για να δούμε αρχίσουμε να δημιουργούμε δυναμική.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!