Η παγίδα του έστω και δύσκολα

Εδώ και μέρες ακούμε τις εκτιμήσεις απλών οπαδών, αθλητικογράφων αλλά και υποτιθέμενων ειδικών οι οποίοι λένε ότι ο ΑΠΟΕΛ έστω και δύσκολα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κρίνοντας ότι ένα από τα διαχρονικά προβλήματα της ομάδας μας είναι ο εφησυχασμός θεωρούμε επικίνδυνη την άποψη πως «έστω και δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα». Εκ των υστέρων ένας από τους λόγους που πέσαμε αμαχητί στον αγώνα με την Ομόνοια ήταν γιατί πολλοί θεώρησαν ότι το +6 θα μας εξασφάλιζε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο πάτσος που δεχτήκαμε την περασμένη εβδομάδα έπρεπε να μας είχε ήδη ξυπνήσει. Όποιοι δεν το έκαναν αύριο κινδυνεύουν να βρεθούν εκ νέου σε μια άβολη και δυσάρεστη κατάσταση.

Το τελευταίο ένα μήνα είδαμε πόσο γρήγορα μπορούν να ανατραπούν τα πάντα όσον αφορά τη βαθμολογία και τη ψυχολογία . Ενώ προ μηνός ήταν η Ανόρθωση που δύσκολα θα το έχανε, τώρα είναι ο ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται σε θέση οδηγού.

Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων και ούτε αποτυπώνονταν όταν βρισκόμασταν στο -6. Το  ίδιο ισχύει και σήμερα όπου έχουμε εμείς το πλεονέκτημα του +6. Η συγκυρία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ότι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσουμε και να τους αποτελειώσουμε.

Ο αυριανός αγώνας δεν είναι όπως όλους τους άλλους. Αν κερδίσουμε θα στεφθούμε πρωταθλητές. Για να κερδίσουμε όμως απαιτείται κατάθεση ψυχής πρώτα από όλα. Από όλους μας και κυρίως από τους ποδοσφαιριστές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!