Η παγίδα του Αελ – Απόλλων

Η απρόσμενη απώλεια βαθμών της Αελ στον αγώνα με τον Άρη σε συνδυασμό με τις δικές μας νίκες στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού ανάμεσα στον κόσμο. Η προσμονή ότι η διαφορά των 4 τεσσάρων βαθμών θα μειωθεί ακόμα περισσότερο διαψεύστηκε τις επόμενες εβδομάδες αφού η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τον Ερμή αλλά και την Ανόρθωση. Αναπόφευκτα η ψυχολογία του κόσμου επηρεάστηκε αφού η διαφορά παρέμεινε στο -4 και ο αντίπαλος μας έδειξε να μην επηρεάζεται από την αποχώρηση του Ορλάντο Σα. Κάνουμε την αναδρομή αυτή γιατί αύριο η Αελ δίνει τον τελευταίο δύσκολο αγώνα της για την πρώτη φάση με τον τρίτο στη βαθμολογία Απόλλων. Αν και θεωρείται φυσιολογικό να έχουν κάποιοι οπαδοί μας την προσοχή τους στραμμένη στον συγκεκριμένο αγώνα αυτό δεν συστήνεται.

Σίγουρα πιθανή απώλεια βαθμών της Αελ θα είναι ότι καλύτερο αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίζει να κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ. Η έγνοια όλων μας πρέπει να είναι οι αγώνες της δικής μας ομάδας αφού αν συνεχίσουμε το σερί θα έρθει και η σειρά της Αελ να χάσει βαθμούς.

Ο τρόπος διεξαγωγής του είναι τέτοιος που ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί μέσα από τη β φάση όπου δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της εξάρτησης από τα αποτελέσματα της Αελ.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!