Η παράμετρος Εφραίμ

Ο ΑΠΟΕΛ πίστεψε και επένδυσε στον Εφραίμ σε μια προσπάθεια να χτίσει γύρω από συγκεκριμένους παίκτες την ομάδα της επόμενης τριετίας. Όσοι ήξεραν τον παρελθόν του πρώην παίκτη της ομόνοιας αναγνώρισαν ότι η περίοδος προσαρμογής του θα ήταν δύσκολη κάτι που επιβεβαιώθηκε πολύ νωρίς. Το γεγονός ότι ο Εφραίμ έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο να μπει στο πετσί της ομάδας και να έχει ουσιαστική συνεισφορά στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι μόλις μετά βίας είδαμε κάποιες εκλάμψεις των όσων μπορεί να προσφέρει ο Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα αυτές δεν αρκούν. Μια από τις πολλές προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα είναι να πάρει και ο συγκεκριμένος παίκτης τα πάνω του.

Ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπου οι Χαραλαμπίδης και Ντε Βινσέτι είναι ακόμα ανέτοιμοι ο Εφραίμ μπορεί και πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και όχι μόνο.

Στις καλές του ο Εφραίμ μπορεί να δώσει τις μεσοεπιθετικές λύσεις που μας λείπουν και το ζητούμενο είναι να αρχίσει να γίνεται αυτό στο βαθμό και τη συχνότητα που να ανταποκρίνεται στην αξία του.

Η βελτίωση λοιπόν περνά μέσα και από τα πόδια του Εφραίμ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!