Η παράμετρος ζέστη

Μας χωρίζει ένα 48ωρο πριν τον πρώτο αγώνα με την Μάριμπορ και όλα πλέον κινούνται στους ρυθμούς του αγώνα που ενδέχεται να κρίνει πολλά στο ποια ομάδα θα προκριθεί στον 4ο προκριματικό. Ο ΑΠΟΕΛ καλώς ή κακώς θεωρείται το φαβορί για πρόκριση και μέσα από τον αγώνα της Τετάρτης καλείται να εξασφαλίσει ένα σκορ που θα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις. Μια παράμετρος που αναδεικνύεται συνήθως από τους αντιπάλους μας μετά από τους εντός έδρας αγώνες είναι οι τρομερή δυσκολία που έχουν στο να ανταποκριθούν στις καιρικές συνθήκες.

Η  αποστολή της Μάριμπορ έρχεται από σήμερα στην Κύπρο σε μια προσπάθεια της σλοβενικής ομάδας να δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξοικειωθούν με τη ζέστη και υγρασία που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τετάρτης. Από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ η παράμετρος αυτή διαχρονικά υποβαθμίζεται αλλά όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το θέμα παραδέχονται ότι οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν ως ένα βαθμό την απόδοση και τις αντοχές των ομάδων.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας έχει ένα όπλο στη διάθεση του το οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει απέναντι στην πιο έτοιμη Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι έρχονται στην Κύπρο έχοντας 5 επίσημους αγώνες στα πόδια τους γεγονός που συγκαταλέγεται στα υπέρ τους, εκτός και αν το ΓΣΠ αποδειχτεί καμίνι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Για το τελευταίο θα φροντίσει ο κόσμος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!