Η παρέμβαση του Μάντουκα για τον προγραμματισμό

Κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί η χτεσινή τοποθέτηση του Μαντούκα αναφορικά με τον προγραμματισμό και τους συντελεστές του. Με αφορμή την μεταγραφή του Στίλιτς ο διευθυντής ποδοσφαίρου ανάφερε τα εξής: θέλω εδώ να επισημάνω κάτι. Σε ότι αφορά στην διεκπεραίωση του προγραμματισμού, γίνεται μια συνολική δουλειά. Είναι μια ομάδα που εργάζεται για την διεκπεραίωση της. Είμαι εγώ, είναι ο προπονητής της ομάδας, είναι η ομάδα των scouters, είναι η επιτροπή προγραμματισμού. Και είμαστε συνολικά βέβαιοι ότι ο Semir έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει στην ομάδα μας. Η ανάγκη του Μαντούκα για την συγκεκριμένη διευκρίνηση προέκυψε γιατί είδε τις τελευταίες μέρες να παίζει αποκλειστικά το όνομα του στα διάφορα sites. Σε αυτά ο πάστορας παρουσιαζόταν ως ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ότι καλό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα μας κάτι που για τον ίδιο δεν ισχύει.

Από χτες το πριν ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή είχαμε εντοπίσει ότι το credit για όσα συμβαίνουν πρέπει να πάει και σε όλους με πρώτο τον Πασιένσια. Λίγο αργότερα ο Μαντούκα προέβει στην πιο πάνω δήλωση.

Η αλήθεια είναι ότι η δουλεία είναι συνολική αλλά οι φετινοί συντελεστές που έχουν την ευθύνη για τον προγραμματισμό ενεργούν πολύ καλύτερα από πέρσι και ο Μαντούκα είναι η βασικότερη διαφορά – προσθήκη. Η μεθοδικότητα με την οποία κινούνται οι υπεύθυνοι έστω και αν ο Ιούνιος δεν θεωρείται ο πιο εύκολος μήνας για να έρθουν αξιόλογοι παίκτες είναι αυτό που δημιουργεί αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!