Η παραπληροφόρηση και τα μυθεύματα για Αλωνεύτη

Δεν άντεξε σήμερα ο Δώνης και μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει τις κατινιές που συζητούνται και γράφονται από ομονοιάτικα και φιλοομονοιάτικα sites αναφορικά με τον Αλωνεύτη. Ο προπονητής μας κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων και είπε ότι δεν συμβαίνει κάτι με τον παίκτη, όσο και αν αρέσει στον κόσμο να δημιουργεί ίντριγκες. Η κατάσταση είναι απλή και τα όσα λέγονται ή γράφονται πηγάζουν από την αφύσικη αποχή του παίκτη, απόρροια των χειρισμών που έγιναν κατά τη διάρκεια αποθεραπείας του. Οι τελευταίοι τρεις μήνες έδωσαν την αφορμή σε άτομα που αντιπαθούν τον παίκτη, να σκαρφίζονται διάφορες ιστορίες αναφορικά με τον παρών και το μέλλον του Αλωνεύτη στην ομάδα μας. Υπήρξε για παράδειγμα δημοσίευμα από site που ανέφερε ότι η διοίκηση προσπαθεί να βρει τρόπο να παραχωρήσει τον Αλωνεύτη.

Η ουσία είναι ότι μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία για την οποία προφανώς και υπάρχουν ευθύνες, ο παίκτης προπονείται εδώ και λίγο καιρό σε φουλ ρυθμούς ενώ από προχτές μπήκε και σε ρυθμούς αγώνων. Η πλήρης επάνοδος του θα γίνει σταδιακά. Όσοι γράφουν ότι θα είναι έτοιμος να φορτσάρει στους αγώνες με την Άαλμποργκ αγνοούν την κατάσταση και δημιουργούν αχρείαστες προσδοκίες.

Όπως τονίζει και ο προπονητής ο Αλωνέυτης πρέπει να βρει τα πατήματα του και αυτό θα γίνει σταδιακά και σίγουρα όχι στα play offs του Champions League!

Οι σχετικές δηλώσεις του Δώνη:

“Ο Αλωνεύτης είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας. Πρέπει να τον στηρίξουμε να βρει τα πατήματα του. Δεν έγινε κάτι με τον Αλωνεύτη, όσο κι αν αρέσει στον κόσμο να δημιουργεί ίντριγκες.Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για πολύ καιρό. Πρώτη φορά έπαιξε με τον Οθέλλο προχθές, μετά από τρεις μήνες. Δεν έχει πάρει ούτε μία μέρα άδεια και όλο αυτό τον καιρό δούλευε με το ιατρικό τιμ για να επανέλθει πίσω το συντομότερο δυνατόν».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!