Η πιο δύσκολη απόφαση

Οι επαφές με τους υποψήφιους προπονητές έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται ενώπιων της πιο δύσκολης και καθοριστικής απόφασης που έχει να πάρει στην μέχρι σήμερα θητεία της. Και αυτό γιατί η πρόσληψη του νέου προπονητή θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την επιτυχία ή αποτυχία της φετινής χρονιάς. Οι επιλογές είναι ουσιαστικά δυο. Από την μια ο Πορτογάλος Ζοσέ Μοράις με την εξαετή θητεία ως βοηθός προπονητής του Μουρίνιο και από την άλλη ο Γερμανός Θόρστεν Φινκ που οδήγησε την Basel σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων και συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Και οι δυο άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στις συναντήσεις που έγιναν και το ζητούμενο σήμερα είναι να παρθεί απόφαση. Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου που συμμετείχαν στις συναντήσεις – συνεντεύξεις έχουν σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη και στη σημερινή συνεδρία αναμένεται να τεθούν όλα επί τάπητος.

Το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις είναι σημαντικό και επιθυμητό αφού δείχνει μεταξύ άλλο ότι ακόμα και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπάρχουν διαθέσιμοι αξιόλογοι προπονητές. Το ζητούμενο είναι να μπουν κάτω τα πιο σωστά κριτήρια ελπίζοντας ότι θα προτιμηθεί ο καταλληλότερος.

Μετά το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί η ετυμηγορία

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!