Η πιο δύσκολη και καθοριστική μάχη

Η ομάδα μας καλείται να φέρει εις πέρας μια από τις πιο δύσκολες αποστολές της στο φετινό πρωτάθλημα. Στις 4:00 το απόγευμα ο ΑΠΟΕΛ των πολλών και σημαντικών απουσιών πρέπει να κερδίσει τον Απόλλωνα για να επιστρέψει στην κορυφή και να αποκτήσει εκ νέου τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Υπάρχουν πολλοί ακόμα αγώνες αλλά ο συγκεκριμένος θεωρείται από τους πιο καθοριστικούς. Ο φόβος ή καλύτερα το ενδεχόμενο του να βρεθούμε στο -4 είναι κάτι που πρέπει να αποτραπεί αφού αν συμβεί η προσπάθεια μας για ανάκαμψη θα γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Φινκ πρέπει να αυτοσχεδιάσει σε κάποιο βαθμό όσον αφορά τους παίκτες που θα αγωνιστούν στη γνωστή διάταξη 4-2-3-1. Οι εκτιμήσεις λένε ότι ο Καρλάο θα είναι στο αρχικό σχήμα κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα λύσει μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή μας αφού θα έχει τον καλύτερο αμυντικό στη διάθεση του. Ο παίκτης που θα καλύψει την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας είναι επίσης ερωτηματικό με τους Χριστοφίδη, Ρίισε, Αντωνιάδη να θεωρούνται οι επιλογές.

Το ζητούμενο για τον Φινκ είναι να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο κέντρο όπου θέλει να διατηρήσει τους Μοράις και Λάνιγκ ενώ καθοριστική θα είναι και η απόφαση του στο αν θα εμπιστευτεί εκ νέου τον Ντε Βινσέτι. Τα δεδομένα με τον Αργεντινό είναι λίγο πολύ γνωστά και η εναλλακτική είναι να δούμε τον Γκόμες σε ρόλο οργανωτικού μέσου.

Ο Αργεντινός αν κριθεί έτοιμος για το αρχικό σχήμα είναι επιλογή και για ένα εκ των δυο άκρων αφού και εκεί υπάρχει κενό με τους Χαραλαμπίδη, Νάφιου και Σωτηρίου να είναι οι άλλες επιλογές.

Τέλος ο Σιέρινταν θα είναι στην κορυφή και το ζητούμενο για τον Ιρλανδό πέραν των μονομαχιών που συνηθίζει να κερδίζει είναι να βρει και το δρόμο προς τα δίκτυα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!