Η πιο δύσκολη και… παράξενη αποστολή

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής σε έναν αγώνα του οποίου ο βαθμός δυσκολίας του είναι κάτι περισσότερο από δύσκολος. Με τη ψυχολογία κοντά στο μηδέν, την αγωνιστική κατάσταση να μην πείθει κανένα και με εννέα απόντες, όσοι αγωνιστούν καλούνται να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Χαρακτηρίσαμε στον τίτλο μας παράξενη την αποστολή του ΑΠΟΕΛ αφού γύρω από τον αγώνα αναπτύχθηκε μια κατινίστικη περισσότερο φιλολογία για το αν ή όχι θα προσπαθήσουμε πραγματικά για το βαθμολογικό κέρδος. Μέσα στα πλαίσια αυτά ακόμα και ποδοσφαιριστές μας ρωτούν πως θα αντιδράσουν όσοι οπαδοί μας πάνε στο γήπεδο σε περίπτωση που κερδίζουμε και αν κάποιοι προτίθενται να διακόψουν τον αγώνα!

Σατσιάς, Μοράις, Ζόρζε, Μαρσίνιο, Σικόρα, Χαραλαμπίδης, Γκριντσάροφ, Μιροσάβλιεβιτς και ο μάλλον ο Πίντο δεν μπορούν να υπολογίζονται λόγω καρτών ή τραυματισμών. Παρόλο που το ΑΠΟΕΛ κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής χρονιάς να ανταποκριθεί στις πολλές απουσίες αυτό πλέον δεν είναι εφικτό. Με αυτά τα δεδομένα ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αυτοσχεδιάσει και ανακατέψει καλά την περιορισμένη τράπουλα που με χαρτιά που του έχουν απομείνει. Η μεσαία γραμμή αλλά και το κέντρο της άμυνας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού παρτενέρ του Κόντη θα είναι ο ανέτοιμος και καταταλαιπωρημένος φέτος Μπρούσερ.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Περιορισμένες είναι οι επιλογές και στη μεσαία γραμμή αφού ο Κοσόφσκι είναι παρών-απών και το ενδεχόμενο να δούμε τον Παουλίστα βασικό είναι μεγάλο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν ο Σολωμού διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και αν δεν το δούμε ούτε αυτή τη φορά βασικό, δεν θα τον δούμε ποτέ.

Λίγος αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο Παπαδόπουλος και σε καμία περίπτωση η παρουσία του κόσμου δε θυμίζει προηγούμενους. Με αυτά δεδομένα η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ποιο είναι αυτό κανείς δεν ξέρει αφού η νίκη όσο αισιόδοξοι και αν είμαστε δείχνει κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!