Η πιο εύφορη χρονιά του Σωματείου

Με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου του Σωματείου στο Ράδιο Πρώτο τη Δευτέρα το απόγευμα διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά την σημασία που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δίνει στο ποδόσφαιρο σε σχέση με τα υπόλοιπα αθλήματα που λειτουργεί το Σωματείο. Αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό και αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο ο βασιλιάς τωνν σπορ να προσελκύει τόσο το ενδιαφέρον όσο και τα έσοδα όλων όσων ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, είτε ως φίλαθλοι είτε ως επαγγελματίες. Όμως, η πικρή αλήθεια είναι ότι παρόλο του ότι οι στόχοι που έθεσε το Συμβούλιο του Σωματείου ξεκίνησαν ένας ένας να υλοποιούνται , το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛίστα παραμένει χαμηλό. Ο Ποταμίτης ως Πρόεδρος του Σωματείου έθεσε ως προτεραιότητα να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει όσα περισσότερα αθλητικά τμήματα μπορεί να υποστηρίξει  οικονομικά ένα Σωματείο με ελάχιστα έσοδα. Είναι κατόρθωμα να μπορείς να λειτουργήσεις για πρώτη φορά τόσα πολλά αθλήματα χωρίς να φορτώνεται οικονομικό βάρος το Σωματείο. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον σωστό προγραμματισμό, την σωστή αξιολόγηση των δεδομένων, την  μη απόκλιση από τον αρχικό προϋπολογισμό και την οργάνωση της λειτουργίας του Σωματείου.

Τα αθλήματα που αυτή την στιγμή υπάρχουν κάτω από την ομπρέλα του ΑΠΟΕΛ είναι:

1. Καλαθόσφαιρα Αντρών2. Καλαθόσφαιρα Γυναικών3. Πετόσφαιρα Αντρών4. Φουτσαλ5. Ποδηλασία6. Τοξοβολία7. Κολύμβηση8. Επιτραπέζια Αντισφαίριση9. Μπόουλιγκ10. Γαλαζοκίτρινη Μπάντα

Έχει τεράστια σημασία για ένα Σωματείο να μπορεί να διατηρεί μια τόσο μεγάλη γκάμα αθλημάτων που συνεπάγετε και με τεράστιο αριθμό αθλητών. Είναι παράλληλα μεγάλο επίτευγμα αν μπορεί σε αρκετά από αυτά τα αθλήματα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία αν μετά από χρόνια διαπιστώσουμε ότι τα τμήματα αυτά άφησαν στο Σωματείο και ένα τεράστιο οικονομικό βάρος. Ο Πρόεδρος του Σωματείου, σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει ότι τα πλαίσια μέσα στα οποία κινείται το Συμβούλιο του Σωματείου είναι τέτοια που δεν ακολουθούν πρακτικές του παρελθόντος που δημιούργησαν ανοιχτές και ανεπούλωτες πληγές όσον αφορά τις οικονομικές οφειλές και τα χρέη.

Αυτή την χρονιά το Σωματείο ΑΠΟΕΛ διανεύει την πιο εύφορη αγωνιστικά περίοδο από τότε που έφυγε το ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκε η Εταιρεία. Όχι εύφορη σε θέματα τίτλων, αλλά σε θέματα πολύπλευρης λειτουργίας αθλημάτων. Είναι ελάχιστο καθήκον για κάθε ΑΠΟΕΛίστα να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Αυτό μπορεί να το κάνει με το να γεμίζει τα γήπεδα ή αν ακόμα δεν έχει εγγραφή μέλος του πιο ένδοξου Ελληνικού Σωματείου, να το κάνει γιατί το αξίζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!