Η πιο μεγάλη πρόκληση

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας για τους ομίλους του champions league είναι μόνο λίγες ώρες μακριά. Ο αντίπαλος είναι τέτοιος που η σκέψη και μόνο του βαθμολογικού κέρδους κάνει τους πάντες να τρελαίνονται. To ΓΣΠ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο αφού είκοσι περίπου χιλιάδες οπαδοί μας θα δώσουν τη δική τους μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος κάτι το οποίο γνωρίζουν όλοι στον Αρχάγγελο αλλά υπάρχει και συγκρατημένη αισιοδοξία. Αισιοδοξία η οποία πηγάζει από την πεποίθηση ότι μπορούμε να τους σταματήσουμε. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του αφού απέναντι του έχει ένα από τα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου.

Η Τσέλσι έρχεται στην Κύπρο μετά την πρώτη και απρόσμενη ήττα της στο τοπικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με τον προπονητή της αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που θέλουν να κερδίσουν τον μεταξύ μας αγώνα. Μπορεί το αποτέλεσμα να εξαρτάται περισσότερο από τη δική τους απόδοση αλλά αν το πλάνο του Γιοβάνοβιτς δουλέψει, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Η σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής είναι όλα τα λεφτά αφού οι πρωτοβουλίες των Λάμπαρτ και Εσιέν θα πρέπει περιοριστούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό έτσι ώστε να μην γίνουν απειλητικοί οι Ανελκά και Καλού. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την μπάλα με το βάρος να πέφτει στους Χαραλαμπίδη και Πίντο. Οι Κοσόφσκι και Μιροσάβλιεβιτς δηλώνουν έτοιμοι και όπως όλα δείχνουν θα είναι στο αρχικό σχήμα αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!