Η πιο μεγάλη ώρα

Εδώ και μήνες περιμένουμε αυτή την μέρα και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο ΑΠΟΕΛ με νίκη επί της Αεκ κατακτά το 22ο πρωτάθλημα στην ιστορία του γεγονός που θα δώσει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η ομάδα μας δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της αλλά το ιδανικό σενάριο είναι να τελειώσουν όλα από σήμερα. Από τη στιγμή που η διαφορά έφτασε στο +8 ο Γιοβάνοβιτς για τους δικούς το καλούς λόγους άρχισε την επιχείρηση προσγείωσης. Μπορεί για μια μερίδα οπαδών μας να άρχισαν ήδη οι πανηγυρισμοί αλλά για τους παίκτες δεν ισχύει. Δηλώνουν και θεωρούμε ότι το εννοούν πως ο αγώνας θα είναι εξαιρετικά δύσκολος. Η Αεκ έστειλε τα μηνύματα της και την περασμένη εβδομάδα και αν μας βρει ανέτοιμους και με το μυαλό στους εορτασμούς δεν θα δυσκολευτεί να φύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Προσοχή λοιπόν.

Η ομάδα μας βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια από το ΓΣΖ έστω και αν η απόδοση της ήταν κάτω του μετρίου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε φέτος κάτι τέτοιο αλλά σήμερα όλοι προσδοκούν όταν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το ιδανικό σενάριο είναι να δούμε ένα παθιασμένο ΑΠΟΕΛ που με καλή αγωνιστική παρουσία θα καταφέρει να περιορίσει την Αεκ και να ελέγξει τον αγώνα.

Το αγωνιστικό πλάνο

Ότι και αν δοκίμασε τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να δουλέψει σωστά ο επιθετικός μηχανισμός της ομάδας δεν δούλεψε. Το ζητούμενο για ακόμα μια φορά είναι να μπορέσουν οι ακραίοι να βοηθήσουν στο οργανωτικό κομμάτι. Στο 4-4-2 οι Μοράις και Τζιόλης δυσκολεύονται να τροφοδοτήσουν τους επιθετικούς και δεν θα είναι παράξενο αν δούμε κάποιον να παίζει μπροστά τους. Μην μας ρωτήσετε όμως ποιον θα επιλέξει ο στρατηγός.

Η σίγουρη αλλαγή αφορά την επάνοδο του Σολωμού που θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Σέρτζιο. Ούτε για το αν θα παραμείνει το δίδυμο Ολιβέιρα-Καρυπίδη είμαστε σίγουροι αφού μπορεί να διατηρήσαμε το μηδέν παθητικό στον τελευταίο αγώνα αλλά ήταν πολλές φορές που η άμυνα μας έμεινε εκτεθειμένη.

Παρόλο που ο φετινός ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή με την ομαδικότητα του θα χρειαστεί και σήμερα το κάτι παραπάνω από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Και το κατάμεστο ΓΣΠ

Όλα συνηγορούν ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο αφού ο κόσμος θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Ενδεχομένως μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά θα ολοκληρωθεί θριαμβευτικά και όλοι θέλουν να είναι εκεί για να βιώσουν την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος. Οι παίκτες και ο Γιοβάνοβιτς που φέρει την ευθύνη για τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας το αξίζουν.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!