Η ποιοτική λύση Μαντούκα

Όταν στον αγώνα με την Αεκ είδαμε τον Μαντούκα να γίνεται καθαρόαιμος επιθετικός ξαφνιαστήκαμε και θεωρήσαμε την αναγκαστική απόφαση του προπονητή τραβηγμένη και με μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Μπορεί στο τέλος να χάσαμε τον αγώνα αλλά η ομάδα με τον Βραζιλιάνο στην κορυφή της επίθεση λειτούργησε πολύ καλά. Στον αγώνα με την Αελ και μη έχοντας και πάλι άλλες επιλογές ο Μαντούκα ξεκίνησε και πάλι βασικός στην κορυφή της επίθεσης με την ομάδα να εφαρμόζει άψογα την τακτική των αντεπιθέσεων και να παίρνει τη σπουδαία νίκη. Το Σάββατο το πλάνο θα ξεκινήσει και πάλι από τον Μαντούκα αφού ο Ατόρνο στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στον πάγκο (όπως και με την Αελ). Έχοντας βοήθειες από τα άκρα τους Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη, η τριπλέτα αυτή θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα αδύνατα σημεία της Ανόρθωσης που είναι τα άκρα της άμυνας.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι το γκολ. Μη έχοντας στην εντεκάδα παίκτη που να έχει το εύκολο γκολ το ζητούμενο είναι οι μεσοπεπιθετικοί που θα έχουν και την ευθύνη να τελειώνουν τις φάσεις να τα καταφέρουν. Μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει έχοντας και πλουραλισμό στο σκοράρισμα του έστω και αν υπάρχει μια εξάρτηση στον Ατόρνο. Εξάρτηση την οποία διαχειριζόμαστε καλά μέχρι στιγμής αφού οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί βλέπουν με τον α ή β τρόπο δίκτυα.

Απόψε η δικαστική για Μπόρδα

Με προκλητική καθυστέρηση μιας εβδομάδας η δικαστική επιτροπή θα εξετάσει απόψε την περίπτωση Μπόρδα και αναμένεται να εφαρμόσει το άρθρο 21 το οποίο θα ακυρώσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που απομένει στον Ισπανό αμυντικό. Αυτό είναι όμως μόνο το τυπικό μέρος αφού όλα συνηγορούν ότι η ομάδα μας θα επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει τον παίκτη στον αγώνα του Σαββάτου. Σε τέτοια περίπτωση το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τους Μοράις και Ζουέλα  στο κέντρο της άμυνας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!