Η πονεμένη ιστορία συνεχίζεται

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την μέρα που μάθαμε για τον τραυματισμό του Σικορά στην Αυστρία και οι χτεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άτυχος Πολωνός επιθετικός έδειξαν ότι υποφέρει από αιμάτωμα. Επειδή μάθαμε στα χειρότερα όσον αφορά το συγκεκριμένο παίκτη κάποιοι χαίρονται που απέφυγε το κάταγμα το οποίο θα τον κρατούσε εκτός δράσης για μήνες. Η νέα ιατρική γνωμάτευση λεει ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 10 περίπου μέρες. Στο ΑΠΟΕΛ και όσον αφορά τον Σικορά ιδιαίτερα το 10 μπορεί να είναι και 15, οπότε το συνολικό διάστημα αποχής του παίκτη θα είναι δυο εβδομάδες.

Με αυτά τα δεδομένα ο παίκτης χάνει και τους δυο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του europa league, οι οποίοι θα ήταν το πρώτο σοβαρό κριτήριο για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει στη φετινή χρονιά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ίσως ο μόνος που δε χάνει την πίστη του στον παίκτη, έστω και αν ποτέ δεν κατάφερε να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Οι προεκτάσεις του νέου τραυματισμού σχετίζεται και με το πλάνο ενίσχυσης αφού ψάχνουμε πλέον πιο έντονα από ποτέ για ακόμα έναν επιθετικό. Αν μάλιστα ισχύει αυτό που διαρρέει από το επίσημο ΑΠΟΕΛ ότι δε τίθεται θέμα αποδέσμευσης του παίκτη, αυτό σημαίνει ότι δε θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του δεξιού χάφ που επίσης χρειαζόμαστε. Εναλλακτική επιλογή αν και εφόσον ο Πολωνός δεν είναι έτοιμος έγκαιρα είναι να μη δηλωθεί στο ρόστερ.

Το σίγουρο είναι ότι το ΑΠΟΕΛ και όχι ο Σικορά παίρνει ένα τεράστιο ρίσκο έχοντας τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του. Ποιος θα δικαιωθεί ή ποιος θα μείνει εκτεθειμένος είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Για τον Ιβάν τα φιλικά
Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει μέσα από το τελευταίο δημοψήφισμα που έτρεξε στην ιστοσελίδα μας και ρωτούσε πόσο ενδεικτικά θεωρείτε τα φιλικά σε σχέση με τις επίσημες υποχρεώσεις. Σε σύνολο 2558 απαντήσεων το 54% απάντησε ότι τα φιλικά δεν είναι καθόλου ενδεικτικά, ενώ το 30% θεωρεί τους αγώνες αυτούς κάπως σχετικούς. Τέλος το 16% αυτών που συμμετείχαν κρίνει την απόδοση και τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων άμεσα συνδεδεμένα με την πορεία της ομάδας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!