Η προπονητοφαγία στον ΑΠΟΕΛ

Τούντο πράμα τούτο το κακό με τη προπονητοφαγία στον ΑΠΟΕΛ πρέπει κάποτε να σταματήσει, αφήστε επιτέλους το προπονητή να δουλέψει για να δούμε που θα οδηγήσει το ”άλογο”, ως τώρα πάει αρκετά καλά ο άνθρωπος εκτός αν εσείς ”όλοι οι προπονητές” της κερκίδας τα ξέρετε όλα ακόμα και τι συμβαίνει εντός αποδυτηρίων. Έλεος λοιπόν με αυτή τη κατάσταση ο προπονητής αυτός έχεις οδηγήσει την Μπράγκα στο τελικό του Γιουρόπα Λίγκ, απο την άλλη δεν νομίζω να είναι αχάπαρος με τέτοιο άθλο, τώρα κάνω ένα κλίκ στο παρελθόν, μου έρχεται στο μυαλό ο Βρετανός Μαίκ Γουόκερ που ήταν όντως εκτός Κυπριακής πραγματικότητας και μετά την απόλυση του δεν έχει εξασκήσει το επάγγελμα του προπονητή, συνεχίζει παραθεριστής στην ηλιόλουστη παραλιακή Κύπρο, ήρθε και εγκαταστάθηκε μόνιμα εδω και 15 σχεδόν χρόνια.
Ο καλός προπονητής φαίνεται στο τέλος, οι προηγούμενοι και όλοι ανεξαιρέτως που είχαν οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε όμιλο Ευρωπαικής διοργάνωσης, εν τέλη μέχρι το επόμενο Μάρτιο η βενζίνη τέλειωνε και το ”αλογο” σερνόταν μέχρι το τερματισμό.
Υποθέτω και οι μεταγραφές που έχουν γίνει δεν είναι επιλογή του εκάστοτε προπονητή αλλά της διοίκησης. Λοιπόν αυτό δεν είναι χτίσιμο ούτε είναι οραματισμός ομάδας με μέλλον αλλά ένα βεβιασμένο σχέδιο που έχει στόχο την οικονομική εξυγίανση. Η Αστάνα και η Μίτζιλαντ έχουν παίχτες που μπορούν άνετα να πουληθούν εκατομύρια ευρώ (βλέπε Σίστο, Μαξίμοβιτς), το ΑΠΟΕΛ δεν έχει τέτοια ταλέντα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, ακόμα και η πολύπειρη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη επηρεάζετε πάρα πολύ απο τους προπονητές της κερκίδας. Είναι γενικά παραδεκτό ότι έχει κάνει λάθη η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη και ενεργά πάντοτε βεβιασμένα, κάτω υπο πίεση, αλλά πάντοτε για το καλό της ομάδας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη  έκτισε το Ευρωπαικό ΑΠΟΕΛ, όταν αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν απο το καλοκαίρι του 2001, το επόμενο καλοκαίρι ήταν η πρώτη Κυπριακή ομάδα που έπαιξε 10 συνεχόμενους αγώνες στην Ευρώπη! Τότε ξεκίνησε αυτή η δίψα της Ευρωπαικής πορείας, μαζεύοντας πόντους ανεβήκαμε επίπεδα. Προς το παρών όλοι δίπλα στην ομάδα για να την στηρίξουμε στην μεγάλη πρόκληση με το υλικό που έχουμε και είναι αρκετά δυνατό υπο τις περιστάσεις, τώρα αν νομίζετε ότι έχουμε φτάσει το επίπεδο της Μπαρτσελόνας η της Άρσεναλ πλανάσται πλάνην οικτρά.
Γεώργιος Κανικλίδης
Αγνός και Περήφανος οπαδός του θρύλου της Ευρώπης ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!