Η προσέγγιση ενόψει Μπάρτσα

Μπορεί για τους περισσότερους οι αγώνες με την Μπαρτσελόνα να είναι μια μοναδική εμπειρία την οποία θέλουν να ζήσουν από κοντά αλλά ο Δώνης από χτες έστειλε το δικό του μήνυμα και προσέγγιση.. «Προσωπικά δεν το βλέπω ως εμπειρία, αρκετές εμπειρίες έχω στο ποδόσφαιρο, μου φτάνουν. Το βλέπω ως ένα παιχνίδι που πρέπει να πάμε και να διεκδικήσουμε και να δώσουμε μια μάχη». Ο προπονητής μας έστειλε δημόσια σε όλους το μήνυμα ότι δεν πρέπει να θεωρήσουμε ως μια απλή εμπειρία τον αγώνα απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου στον ποδοσφαιρικό ναό του Καμπ Νου. Οι πρώτοι και πιο σημαντικοί αποδέκτες του μηνύματος του Δώνη είναι οι ποδοσφαιριστές. Όλοι στον Αρχάγγελο ξέρουν πολύ καλά ότι αν θεωρήσουν δεδομένη την ήττα και πως το ταξίδι στη Βαρκελώνη είναι μια απλή εμπειρία, τότε υπάρχει ο κίνδυνος της συντριβής.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του Λουίς Ενρίκε αλλά ο ΑΠΟΕΛ σε κάθε περίπτωση πρέπει να πιστέψει και να παλέψει. Πέραν της όποιας τακτικής, η καλή ψυχολογία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να ανταποκριθούμε στην τεράστια πρόκληση και τρομερό βαθμό δυσκολίας που θα έχει ο αγώνας.

Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να θυμίσει σε όλους ότι είναι μια αξιόμαχη ομάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!