Η προσοχή και πάλι στις μεταγραφές

Η επιστροφή στις προπονήσεις είχε τον γνωστό πανηγυρικό χαρακτήρα που έχει η επίσημη πρώτη με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών και τους ποδοσφαιριστές να το απολαμβάνουν. Το σύνθημα για επιστροφή στην κορυφή ακούστηκε με τον ένα ή άλλο τρόπο από το στόμα όλων και το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουμε τα λόγια πράξεις. Η προσοχή αναπόφευκτα στρέφεται εκ νέου στο μεταγραφικό μέτωπο και την προσπάθεια να κλείσουν οι βασικές εκκρεμότητες. Σύμφωνα με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος οι δυο θέσεις που αναζητούν κάτοχο είναι αυτές του αριστερού μπάκ και του δεξιού μέσου. Οι προσπάθειες από χθες έχουν εντατικοποιηθεί και για τις δυο αυτές θέσεις αφού ο στόχος είναι να βρεθούν οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς το συντομότερο δυνατό. Αυτό πρακτικά σημαίνει πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Ο κόσμος νιώθει ότι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που οδήγησε σε 4 μεταγραφές εντός λίγων ημερών βρισκόμαστε και πάλι σε περίοδο στασιμότητας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού και για τις δυο θέσεις που ψάχνουμε υπάρχει το λεγόμενο short list ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι διαπραγματεύσεις θεωρούνται σε προχωρημένο στάδιο. Υπομονή λοιπόν αφού όλα φαίνεται να έχουν τροχοδρομηθεί.

Πέραν των πιο πάνω δεδομένων αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι με τα σημερινά δεδομένα το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πραγματοποίηση περισσότερο από δυο μεταγραφές μη Κυπρίων. Η αναφορά του Κυριακίδη κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ήταν και το γεγονός ότι ψάχνουμε για ακόμα έναν επιθετικό πλέον είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων. Και αυτό γιατί μόνο με αποδέσμευση κάποιου ξένου από το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να ελευθερωθεί μια θέση. Όπως έχουμε γράψει και προ μηνός ο προπονητής πιστεύει στον Σικορά και από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα δεν θα μπει εύκολα στην όποια διαδικασία..

Να θυμίσουμε ότι οι προπονήσεις από σήμερα είναι κλειστές και ότι κάποιες θα γίνουν χωρίς τον Ιβάν ο οποίος πρέπει να πάει στη Ρόδο για να παρακολουθήσει μαθήματα προπονητικής και θα επιστρέψει πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία (20 Ιουνίου – 4 Ιουλίου).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!