Η προσοχή σε νέους και τραυματίες

Με τους διεθνείς να απέχουν μέχρι την Τετάρτη άρχισαν από χτες οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Αλκή. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου όλοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη κάτι που δεν πρέπει να παρασύρει τους ποδοσφαιριστές. Η Αλκή των Λίλλη, Καϊαφα και των υπολοίπων δορυφόρων του ακελ, σε αντίθεση με τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής θα παλέψει. Έχουμε όμως μέρες για τον αγώνα και το πώς πρέπει να παρουσιαστούμε προκειμένου να έρθει η πρώτη νίκη. Προς το παρών η προσοχή όλων στρέφεται στις προπονήσεις και την προσπάθεια του νεοφερμένων να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Από χτες στον Αρχάγγελο δίνει το παρών του και ο Κακά μαζί με τους Παρντό και Μπελαϊτς. Ο Βραζιλιάνος που ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Χέρτα θεωρείται ο πιο έτοιμος από όλους, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό γιατί από τους τρεις είναι αυτός που η ομάδα έχει μεγαλύτερη και πιο άμεση ανάγκη ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται.

Με τον Κόντη εκτός πλάνων οι επιλογές των Ζορζ και Ολιβέιρα δεν είναι αρκετές ενώ ο Γιάχιτς είναι μόνο εναλλακτική λύση σε περίπτωση που βρεθούμε προ αδιεξόδου. Λαμβάνοντας υπόψη την ετοιμότητα του Κακά από πλευράς φυσικής κατάστασης το μόνο που του λείπει είναι οι αγώνες  που θα τον βοηθήσουν να αφομοιώσει το αγωνιστικό πλάνο και να δέσει με τους υπόλοιπους. Αυτό δυστυχώς θα γίνει μέσα από επίσημους αγώνες και είναι κάτι με το οποίο πρέπει να συμβιβαστούμε. Λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για τον Ολιβέιρα ο οποίος μέχρι στιγμής είχε λίγο χρόνο συμμετοχής. Με την Αλκή θα δούμε την πρώτη εκτίμηση του Γιοβάνοβιτς για το ποιος έχει προβάδισμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να πάρει θέση δίπλα από τον Ζορζ.  Η λογική λέει ότι η επιλογή αυτή θα έχει προεκτάσεις και ενόψει του αγώνα με τη Ζενίτ.

Επανέρχεται ο Χιώτης, επιφυλακτικά ο ΑτόρνοΟ Χιώτης προπονείται εντατικά πλέον αυτοί που κινδυνολογούσαν διαψεύδονται και αν δεν πάει κάτι στραβά θα είναι κάτω από τα δοκάρια το βράδυ της Παρασκευής. Η περίπτωση που δείχνει να καθυστερεί είναι αυτή του Ατόρνο. Μετά από ένα εικοσαήμερο αποχής ο Παραγουανός ανέβασε ρυθμούς αλλά αδυνατεί να μπει σε κανονικό πρόγραμμα αφού αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η επίσημη ενημέρωση περιορίζεται στο ότι ανεβάζει ρυθμούς οπότε αναμένουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!