Η προσοχή σε Πίντο και Αλμέιδα

Ο αγώνας με την Αναγέννηση ξεχάστηκε ήδη αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν και στο μυαλό όλων πλέον είναι οι επόμενοι δυο αγώνες που θεωρούνται καθοριστικότατοι. Την Τρίτη εναντίον της Σαχτάρ θα ξεκαθαρίσει η τελική βαθμολογία στον όμιλο μας ενώ την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με το παράρτημα του Ακελ. Από τα θετικά του χτεσινού αγώνα κρατάμε το γκολ του Σολάρι ελπίζοντας να βοηθήσει τον Αργεντινό αλλά και το ότι μετά από καιρό μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη χωρίς να αγχωθούμε. Από την άλλη ο Πίντο αποχώρησε τραυματίας και ο Γιοβάνοβιτς περιέγραψε πλήρως τα δεδομένα μετά τον αγώνα αναφέροντας ότι ο παίκτης κάνει από χτες παγοθεραπεία και σήμερα θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον μηρό. Το ανησυχητικό είναι ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο πόνος μεγάλωνε χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Η πιο δύσκολη περίπτωση όπως φάνηκε από την Πέμπτη όπου και πάλι ο προπονητής μας περιέγραψε την κατάσταση είναι αυτή του Αίλτον Αλμέιδα. Ο Βραζιλιάνος που ταλαιπωρείται τον τελευταίο ένα μήνα από πόνους στους προσαγωγούς, ακολουθεί πλέον μια πολύ συντηρητική αγωγή αναμένοντας τη νέα απόφαση για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Η περίπτωση χειρουργικής επέμβασης που σημαίνει μεγάλο διάστημα αποχής έχει αποκλειστεί αλλά το «πρόβλημα» με τον Αλμέιδα είναι ότι δεν θέλουμε να χάνει ούτε έναν αγώνα.

Με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα της Τρίτης με τη Σαχτάρ ενώ δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια. Όπως καταλαβαίνει ο οποιαδήποτε η απουσία του στερεί από την ομάδα τον καλύτερο της επιθετικό και είναι για αυτό που οι υπόλοιποι με πρώτο τον Σολάρι θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!