Η προσοχή στους Τσέχους

Ο αγώνας της Πέμπτης ενάντιων της Tauras έχει χαρακτήρα δυνατής προπόνησης ενόψει του πραγματικά δύσκολου αγώνα που ακολουθεί εναντίον των Τσέχων της Γιάπλονετς. Ο Γιοβάνοβιτς όπως πάντα θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην ανοίγει τα χαρτιά τους αλλά η αλήθεια είναι πως όπως όλοι έτσι και αυτός σκέφτεται τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα της 29 ης Ιουλίου. Ο φάκελος Γιάπλονετς άνοιξε από την περασμένη Παρασκευή και καθημερινά εμπλουτίζεται με σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στον πρώτο αγώνα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο προσεχής μας αντίπαλος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν να κερδίζει την Μπρνο για την 1 η αγωνιστική του Τσέχικου πρωταθλήματος. Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του Έρακ ο οποίος ήταν στο γήπεδο και σίγουρα θα επιστρέψει με αρκετές και κατατοπιστικές πληροφορίες όσων αφορά τη δυναμικότητα της Γιάπλονετς. Παρά το ότι το νικητήριο τέρμα ήρθε στο 69′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ τα τοπικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η νίκη της Γιάπλονετς ήταν δίκαια αφού η Μπρνο αμυνόταν με στόχο να μη δεχτεί τέρμα. Το γκολ σημείωσε ο Πέχαρτ ο οποίος φαίνεται ότι και λόγω ύψους (1.92) θα είναι ο παίκτης που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Το αγώνα άρχισαν οι ακόλουθοι:
Spit Michal, Jablonsky Tomas, Drsek Pavel, Zabojnik Petr, Krajcik Matej, Kovarik Jan, Loucka Lubos, Pavlik Petr, Haurdic Anes , Lafata David, Pekhart Tomas

Δεν μπορεί ο Σικορά
Εκ νέου αναμονή και εκ νέου επανεκτίμηση είναι για ακόμα μια φορά η ιστορία γύρω από τον μικρόσωμο Πολωνό επιθετικό. Μπορεί το επίσημο ΑΠΟΕΛ να αποφεύγει να τοποθετηθεί με τρόπο πειστικό για την κατάσταση αποθεραπείας του παίκτη, αλλά τα δεδομένα είναι και αυτή τη φορά άκρως αποθαρρυντικά. Το πόδι του παίκτη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του αστράγαλου εξακολουθεί να είναι φουσκωμένο σε βαθμό που τον εμποδίζει ακόμα και να περπατά και το πιο παράξενο είναι ότι εκεί που το φούσκωμα πάει να υποχωρήσει επανέρχεται.

Η ανάγκη απόκτησης επιθετικού το συντομότερο δυνατό είναι επιβεβλημένη. Το σημαντικό πλέον δεν είναι αυτό αλλά το κατά πόσο μπορούμε να φέρουμε στην ομάδα κάποιον του οποίου ο βαθμός ετοιμότητας να του επιτρέπει να θεωρείται μάχιμος ενόψει Γιάπλονετς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!