Η πρόκληση του πρωτάρη Μαντούκα

Ούτε ο ίδιος ο Μαντούκα θα πίστευε πριν λίγους μήνες ότι κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, εκτός από ποδοσφαιριστής θα εκτελούσε χρέη διευθυντή ποδοσφαίρου αλλά και προπονητή στον ΑΠΟΕΛ. Οι εξελίξεις όμως ήταν τέτοιες που ο ηγετική φυσιογνωμία του Βραζιλιάνου κρίθηκε η καταλληλότερη για να ηγηθεί της ομάδας μας και εκτός γηπέδου. Οι λίγες εβδομάδες κατά τις οποίες διετέλεσε διευθυντής ποδοσφαίρου ήταν αρκετές για να αποκτήσει έντονη και ξεκάθαρη άποψη για τον Φινκ αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του. Τώρα πλέον ο Μαντούκα βρίσκεται ενώπιων της τεράστιας πρόκλησης του αγώνα με την Αεκ στον οποίο για πρώτη φορά θα εκτελεί χρέη προπονητή. Είναι ένας αγώνας όπου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο αφού μόνο έτσι θα έρθει και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρακτικά ο Μαντούκα δεν έχει την παραμικρή εμπειρία για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Θεωρητικά όμως έχει και με το παραπάνω αφού οι εμπειρίες που κουβαλά ως ποδοσφαιριστής και η γνώση του για τις δυνατότητες του κάθε παίκτη ξεχωριστά είναι στοιχεία που δεν μπορούν να επισκιαστούν.

Δίπλα του θα είναι και ο Κωστή που μπορεί να δει τον αγώνα και μια διαφορετική σκοπιά ενώ είναι και αυτός που θα έχει την ευθύνη να ενημερώσει και προετοιμάσει τους πάντες για το τι εστί Αεκ, την οποία ούτως ή άλλως γνωρίζουν όλοι μετά από τρεις αγώνες που την έχουμε ήδη αντιμετωπίσει.

Όχι μόνο ο Μαντούκα αλλά ο ΑΠΟΕΛ γενικότερα βρίσκεται μπροστά από μια τεράστια πρόκληση. Αν όλοι κάνουν το καθήκον τους θα τα καταφέρουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!