Η πρώτη του κόσμου

Αναμονή τέλος για τους οπαδούς μας που θέλουν να δουν μετά από καιρό την ομάδα έστω και σε μια χαλαρή προπόνηση. Στις 6 το απόγευμα χιλιάδες αποελίστες θα μαζευτούν στο Εθνικό Στάδιο στίβου του ΓΣΠ για την επίσημη πρώτη του ΑΠΟΕΛ για τη φετινή χρονιά. Το τελετουργικό περιλαμβάνει τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μια χαλαρή περισσότερο προπόνηση. Τα βλέμματα όλων αναμένεται να στραφούν στα νέα αποκτήματα και κυρίως στον Στάθη Αλωνεύτη. Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή μέχρι στιγμής και αναμένεται να γίνει δεκτός με θερμό τρόπο από τους οπαδούς μας έτσι ώστε να νιώσει και ο ίδιος ότι είμαστε δίπλα του. Το παρών του θα δώσουν επίσης οι Σέρχιο, Ζουέλα και Μπεναχούρ αλλά όχι ο «επίμαχος» Μπόρδα που εξασφάλισε ακόμα λίγες μέρες άδεια και αναχώρησε για την Ισπανία.

Έστω και αν ο Σατσιάς θα είναι παροπλισμένος για τους επόμενους τρείς τουλάχιστον μήνες αναμένεται ότι θα κάνει τη βόλτα του από την προπόνηση κάτι που έκανε και χτες με το που πήρε εξιτήριο από το γενικό νοσοκομείο.

Η επίσημη πρώτη σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Παρόλο που εκεί θα αρχίσουν τα δύσκολα με εξαντλητικές προπονήσεις είναι κάτι που το προσμένουν όλοι με αγωνία. Ένας καλός λόγος είναι το ότι για ένα έστω εικοσαήμερο θα αποφύγουν τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν στη Λευκωσία.

Στασιμότητα στα μεταγραφικά!

Μετά τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις των τελευταίων εβδομάδων τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να υπάρχει μια στασιμότητα αφού η αναζήτηση του αριστερού μπάκ που είναι πλέον η προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς δεν προχωρά με τους ρυθμούς που είχαμε συνηθίσει. Οι πέντε μεταγραφές σε ατή τη χρονική στιγμή είναι πάντως κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα μας και το ζητούμενο πλέον είναι να μας προκύψουν και ποιητικές. Τουλάχιστον οι περισσότερες.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!