Η σειρά αγώνων στα play offs

Παρόλο που εκκρεμεί η ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής στο μυαλό όλων άρχισαν να γυροφέρνουν οι αγώνες κατάταξης που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ουσιαστική και την τελική κατάταξη η οποία θα καθορίσει και το ποια ζευγάρια θα διαμορφωθούν σε κάθε αγωνιστική των play offs. Όπως είναι γνωστό στην 1η αγωνιστική αναμετρόνται ο τέταρτος με τον πρώτο και ο δεύτερος με τον τρίτο. Με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα είναι ορατό. Αυτό όμως δεν είναι δεδομένο αφού υπάρχει το απομακρυσμένο ενδεχόμενο να ηττηθεί η Αελ στην τελευταία αγωνιστική από τον Εθνικό Άχνας. Θεωρούμε απομακρυσμένο το ενδεχόμενο γιατί η φετινή Αελ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής και η ομάδα που κάνει την καλύτερη δουλειά στο παρασκήνιο.

Θυμίζουμε ότι τυπικά η Ομόνοια είναι στην πρώτη θέση και εμείς στη δεύτερη λόγω της διακοπής του αγώνα Αελ – Απόλλων αλλά θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα του Σοφοκλέους θα πάρει στα χαρτιά τον αγώνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Παρασκευή για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και στη συνέχεια να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Άχνα – Αελ.

Η σειρά αγώνων στα play offs

1η αγωνιστική:   4 x 1 και  2 x 32η αγωνιστική:   3 x 4 και  1 x 23η αγωνιστική:  2 x 4 και  3 x 14η αγωνιστική:  4 x 2 και  1 x 35η αγωνιστική:   1 x 4 και  3 x 26η αγωνιστική:   4 x 3 και  2 x 1

Και τα κριτήρια κατάταξηςΑν και πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία σας θυμίζουμε τα κριτήρια κατάταξης των ομάδων σε περίπτωση ισοβαθμίας:1. Οι βαθμοί που έχουν κερδηθεί στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.2. Η διαφορά τερμάτων υπέρ και κατά στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.3. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ στα εκτός έδρας παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.4. Η συνολική διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.5. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!