Η σημασία της καλής αρχής

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί κάτι παραπάνω από 90 λεπτά και γίναμε μάρτυρες απίστευτων ανατροπών μέσα σε λίγα λεπτά. Παρόλα αυτά ισχύει και το σλόγκαν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και είναι σε αυτό που θα επιλέξουμε να σταθούμε ελπίζοντας πως θα αποτελέσει τη βάση για να φύγουμε από την Κρακοβία με ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης μια ομάδα που θα επιχειρήσει με τον ενθουσιασμό και τη στήριξη του κόσμου να μας αιφνιδιάσει. Θέλουν σκορ πρόκρισης γιατί γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα στον επαναληπτικό και το ιδανικό σενάριο για αυτούς είναι να έρθει ένα γκολ στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα. Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να αμυνθεί σωστά και με καθαρό μυαλό να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά την πίεση που αναμένεται να μας εξασκηθεί. Ολόκληρος ο αμυντικός μηχανισμός της ομάδας και όχι μόνο η αμυντική τετράδα θα πρέπει να λειτουργήσουν αρμονικά έτσι ώστε να κλείσουν οι χώροι. Πίντο και Μοράις θα πρέπει να αναχαιτίσουν τους οργανωτικούς μέσους της Βίσλα με πρώτο και καλύτερο τον Μελικσον. Με αυτό τον τρόπο η μπάλα δεν θα φτάνει εύκολα ούτε στον Ίλιεφ που είναι ο επιθετικός που ψάχνουν όταν επιτίθενται.

Αν η ομάδα μας μπορέσει να φτάσει μέχρι το ημίωρο χωρίς να δεχτεί τέρμα θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να πετύχει το στόχο της αφού μετά ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί υπέρ μας. Οι Πολωνοί θα αρχίσουν να νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση και θα είναι ευάλωτοι σε όλους τους τομείς.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι όχι μόνο στα πρώτα στάδια αλλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα για να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Καλό αποτέλεσμα πρακτικά σημαίνει να μην χάσουμε, ενώ σε περίπτωση νίκης εννοείται ότι οι Πολωνοί δεν χρειάζεται να έρθουν στη Λευκωσία για τον επαναληπτικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!