Η σημασία του εύθραυστου -1

Δυστυχώς έχει δίκαιο ο Γιοβάνοβιτς όταν δηλώνει ότι η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η απόδοση. Ο προπονητής μας υποστηρίζει την πιο πάνω άποψη γιατί ξέρει ότι αν σε βάθος χρόνου μια ομάδα μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε ψηλά επίπεδα τότε τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Παρόλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ είδε τη διαφορά από την Ανόρθωση να μειώνεται από τους έξι στον ένα βαθμό και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ότι είναι η ομάδα με την πιο μεγάλη δυναμική. Χαρακτηρίσαμε τη διαφορά εύθραυστη γιατί όπως είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές μια φάση στο τελευταίο λεπτό οποιουδήποτε αγώνα είναι αρκετή για να αλλάξει το αποτέλεσμα και τα βαθμολογικά δεδομένα. Αρκεί να θυμηθούμε το δοκάρι της Άχνας στον μεταξύ μας αγώνα..

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε τροχιά επανόδου στην κορυφή και είναι αυτό που κάνει και την Ανόρθωση να τρέμει. Ο βασικός μας αντίπαλος εδώ και καιρό βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας τους.

Έλεγαν πολλοί πριν τον χτεσινό αγώνα πως αν κερδίσουμε δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλοί αγώνες και από τη στιγμή που η απόδοση μας δεν σταθεροποιείται τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Παρόλα αυτά υπάρχει δόση αλήθειας στην πιο πάνω άποψη αφού η δυναμική που απέκτησε εδώ και λίγες εβδομάδες ο ΑΠΟΕΛ είναι ικανή να του φέρνει τις νίκες και όταν ακόμα δυσκολεύεται να αποδώσει ικανοποιητικά.

Η ψυχολογία είναι σε κάποιες περιπτώσεις το παν και από τη στιγμή που κάθε αγωνιστική πλέον είναι ντέρμπι με τεράστια πίεση για όλες τις ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ έχει τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να διαχειριστεί την κατάσταση με τρόπο που στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!