Η σιωπή είναι χρυσός

Στις προηγούμενες δυο μεταγραφικές περιόδους η διοίκηση υπέπεσε σε μεγάλες και σημαντικές γκάφες όσον αφορά τις υποσχέσεις και εκτιμήσεις όσον αφορά το πότε συγκεκριμένοι παίκτες θα έρχονταν στην ομάδα μας. Η πιο εύκολη αλλά και ενδεδειγμένη μέθοδος για να μην μένουν εκτεθειμένοι οι Ερωτοκρίτου και Γεωργίου είναι να μην μιλούν και προς αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από την πρώτη απόφαση-εισήγηση του Ανδρέα Χατζήκυριακού. Όχι μόνο οι προαναφερθέντες αλλά όλα τα μέλη του συμβουλίου θα αρνούνται να μπαίνουν στην οποιαδήποτε συζήτηση που αφορά παίκτες που ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που δεν μπορεί να ελεγχθεί και εξαρτάται από το χαρακτήρα και το ήθος όσων ασχολούνται με το κεφάλαιο προγραμματισμό είναι οι διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης φημίζεται για την αυτοσυγκράτηση του οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη να ζήσουμε το περσινό σκηνικό όπου μαθαίναμε τις περισσότερες μεταγραφές όταν αυτές ολοκληρώνονταν.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Πέραν από το καθαρά επικοινωνιακό και την προσπάθεια να μην δημιουργούμε από μόνοι μας μεγαλύτερα προβλήματα και πίεση, το πιο σημαντικό είναι να έρθουν στο ΑΠΟΕΛ παίκτες κλάσης που θα κάνουν τη διαφορά. Η αρχή έγινε με τους Τρισκόφσκι και Μαντούκα αλλά βαρόμετρο θα είναι και οι δυο επιθετικοί για τους οποίους απαιτείται να δαπανηθούν ακόμα περισσότερο χρήματα.

Στο ψάξιμο για τερματοφύλακα
Το επίσημο τέλος του Μορφή ήρθε με λίγες μέρες καθυστέρηση σε σχέση με τους υπόλοιπους και όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος περίμενε να ήταν διαφορετικό. Η ουσία είναι ότι μετά από 15 σχεδόν χρόνια αποχώρησε και βρισκόμαστε στο ψάξιμο για Κύπριο τερματοφύλακα. Οι επιλογές είναι ελάχιστες οπότε επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Κωνσταντίνου αν και υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!