Η σκέψη στη Chelsea

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έφερε και πάλι την ηρεμία στην ομάδα αφού η περασμένη εβδομάδα έφερε εκτός των αγωνιστικών προβλημάτων και τη διοικητική αναταραχή. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έκοψαν τη φόρα της Δόξας. Η νίκη είχε κόστος αφού στην μεγάλη λίστα των τραυματισμένων προστέθηκε και ο Σικορά του οποίου η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο Πολωνός στο δεύτερο του παιχνίδι ως βασικός έδειξε τις εκτελεστικές του δυνατότητες και όλοι εύχονται ο τραυματισμός του να μην είναι τέτοιος που να το πάρει πίσω.

Η επάνοδος του Χιώτη ο οποίος έβγαλε τον αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα και οι ανάσες που πήραν οι Χατζι και Χρύσης θεωρούνται σημαντικά στοιχεία ενώ το ότι οι Πουρσαϊτίδης και Μοράις ήταν και πάλι βασικοί ίσως να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε.

Το πρωτάθλημα μπαίνει για λίγες μέρες και πάλι στο ψυγείο αφού την Τετάρτη έχουμε το πολυαναμενόμενο ραντεβού με την Τσέλσι. Η ομάδα του Αντσελότι έρχεται στη Λευκωσία έχοντας κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική την Πόρτο και θέλει να κάνει το ίδιο και στον μεταξύ μας αγώνα. Η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τη Γουιγκαν αλλά και το ότι την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ κάνει κάποιους να ελπίζουν ότι ο Τέρι και η παρέα του θα παρουσιαστούν αδιάφοροι.

Ο Γιοβάνοβιτς που γνωρίζει καλύτερα από όλους το βαθμό δυσκολίας τονίζει ότι θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια ομάδα των δυνατοτήτων της Τσέλσι. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό το παρών του και πως οι παίκτες θα κάνουν το παν έχοντας απέναντι τους παίκτες που μέχρι πρόσφατα τους χάζευαν από την τηλεόραση.

Στα αρνητικά όχι μόνο για το συγκεκριμένο αγώνα αλλά και για μια περίοδο μερικών εβδομάδων ο Μπρούσερ δεν μπορεί να υπολογίζεται. Ο Ολλανδός δεν μπόρεσε να αντέξει τους ρυθμούς των τελευταίων προπονήσεων και μια νέα θλάση τον ταλαιπωρεί και πάλι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!