Η συμφιλίωση περνά από το στομάχι

Το πρώτο και ίσως πιο αποφασιστικό βήμα καλής θέλησης για εξομάλυνση των τεταμένων σχέσεων μεταξύ Ερωτοκρίτου και Ποταμίτη έγινε προψές όταν με πρωτοβουλία του τελευταίου υπήρξε τηλεφωνική επαφή μεταξύ των δυο. Σε αυτήν διευθετήθηκε συνάντηση μεταξύ των δυο συμβουλίων η οποία ορίστηκε για το βράδυ της Παρασκευής. Σε δείπνο που θα παραθέσει το σωματείο τα μέλη των δυο συμβουλίων θα επιχειρήσουν να αναδείξουν και να αντιληφθούν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Σίγουρα πρόκειται για ένα καθοριστικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αφού η δημόσιο κόντρα μεταξύ των δυο πλευρών μόνο κακό έκανε στην ομάδα μας. Μετά από όλα όσα έγιναν φαίνεται να επικρατεί η λογική και η διάθεση και από τις δυο πλευρές να επιχειρήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι πράξεις και των δυο πλευρών θα δείξουν κατά πόσο υπάρχει βούληση για να ληφθούν σε βάθος χρόνου τέτοιες αποφάσεις έτσι ώστε να σταματήσουν να υφίστανται τα πραγματικά αίτια της κόντρας που βγήκε στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες.

Όπως γράφτηκε και στη στήλη Πίκος Απίκος χτες, η έλλειψη στοιχειωδών κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα στην εταιρεία  ΑΠΟΕΛ. Όσοι ασχολούνται με το θέμα αναγνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν με το μοντέλο που ακολουθείται από τον καιρό που δημιουργήθηκε η εταιρεία και το οποίο πλέον κρίνεται ανεπαρκές.

Δεν θα μπούμε όμως σε περαιτέρω ανάλυση όμως στο παρών στάδιο αφού σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι να περάσουν καλά όσοι δώσουν το παρών τους στο αποψινό φαγοπότι!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!