Η συνέντευξη Ουζουνίδη

Φεύγοντας προσωρινά όπως ο ίδιος αφήνει να νοηθεί από την Κύπρο, ο πρώην προπονητής μας ήθελε να δώσει μέσω ενός εντύπου τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν φέτος. Στον Κυριακάτικο Φιλελεύθερο δημοσιεύεται σήμερα η συνέντευξη-απάντηση του Ουζουνίδη σε όσα του καταλογίζουν.

Μας αιφνιδίασες. Όλους.
Ήταν μια απόφαση που την πήρα συνειδητά εδώ και πολύ καιρό. Περίμενα να ‘ρθει ένα καλό αποτέλεσμα για να το κάνω, παρόλα αυτά, με κάποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν όσο περνούσαν οι εβδομάδες, το είχα πάρει απόφαση ότι το παιγνίδι με την Ανόρθωση θα ήταν το τελευταίο μου. Είχα ήδη ενημερώσει από την προηγούμενη βδομάδα τον πρόεδρο ότι σκέφτομαι να παραιτηθώ, ο πρόεδρος δεν το ήθελε, αφού ήταν εκφρασμένη η θέση του σ’ αυτό το θέμα, όμως έπρεπε να γίνει γιατί δεν αισθανόμουν πλέον καλά εγώ εκεί μέσα, δεν με ευχαριστούσε αυτό που έκανα και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω. Από τη στιγμή που δούλεψα γι αυτή την ομάδα, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να φύγω για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να πετύχει κάτι καλό αυτή τη χρονιά. Αυτό όμως που πραγματικά με λύπησε ήταν ότι δεν κερδίσαμε το παιγνίδι με την Ανόρθωση, γιατί θα έφευγα ακόμα κι αν κερδίζαμε το παιγνίδι με την Ανόρθωση και οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου το ξέρανε ή τουλάχιστον το ‘χαν καταλάβει.

>

Κράτησα αυτό που είπες, ότι, «το είχα προαποφασίσει»
Πάλεψα πάρα πολύ να διορθώσω κάποια πράγματα, κυρίως ως προς τη συμπεριφορά και τον τρόπο που θα βλέπανε οι ποδοσφαιριστές την ομάδα. Εκεί έριξα το μεγαλύτερο βάρος μου, αλλά κάθε βδομάδα μου έβγαινε και κάτι διαφορετικό από κάποιον άλλον. Θα έπρεπε, λοιπόν να έκανα δυο πράγματα. Το ένα ή να έφευγα εγώ, έστω για να άλλαζε κάτι ή θα έπρεπε να έδιωχνα πολλούς παίκτες. Και αυτό που λέω, δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Σημασία είχε να αισθάνομαι ότι είμαι με ανθρώπους που θέλουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να πετύχουμε κάτι καλό. Τώρα, αν το πετυχαίναμε αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς είδα στην πορεία ότι πολλοί κοιτούσαν το προσωπικό τους συμφέρον, άλλοι προφασίζονταν κάποια πράγματα για να αποφύγουν κάποιες ευθύνες. Κάποιοι αισθανόντουσαν στεναχωρημένοι ακόμα και σε παιγνίδια που κερδίζαμε και δεν αισθανόμουνα καθόλου καλά, εγώ να είμαι σ’ ένα τέτοιο κλίμα. Θέλω να επαναλάβω όμως ότι δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό.

Δηλαδή
Μπορεί να έχω παράπονο από κάποια παιδιά που δεν παίξανε αυτό που μπορούσανε, όμως αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν είναι αυτός ο λόγος που φεύγω από την ομάδα. Δεν μπορούσα να βλέπω εγώ παίκτες, να βάζει η ομάδα γκολ και να μην πανηγυρίζουν. Δεν μπορούσα να βλέπω εγώ παίκτες να είναι να επιστρέψουν στην ομάδα και να μην γυρνούν στην ώρα τους. Δεν μπορώ να έχω ανθρώπους που δεν μπορούσαν τάχατες να παίξουν για ψυχολογικούς λόγους. Παρόλα αυτά επειδή δεν ήταν και ένα συγκεκριμένο άτομο και επειδή ήταν αρκετά διαφορετικά πρόσωπο, ήταν πολύ δύσκολο να πάρω κάποιες αποφάσεις οπότε θεώρησα ότι θα έπρεπε να φύγω εγώ. Περίμενα όμως να έρθει η στιγμή για έφευγα με κάτι καλύτερο απ’ ότι έφυγα, με κάποια καλύτερη βαθμολογική θέση.

Εννοείς δηλαδή πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δε συμπεριφέρθηκαν απέναντι σε σένα και στην ομάδα όχι όπως θα έπρεπε;
Εμένα με ενδιαφέρει ως προς την ομάδα. Για μένα σίγουρα, από κάποια παιδιά είμαι απογοητευμένος. Εδώ όμως θέλω να πω και κάτι. Όταν είπα έδωσα πολλά και πήρα λίγα, δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό, το ξαναλέω. Τι ακριβώς εννοούσες Ήμουνα συνέχεια κοντά τους, αναλάμβανα όλες τις ευθύνες προς τα έξω, άφηνα να εκτίθεμαι μόνο εγώ και περίμενα τουλάχιστον, να χαμογελούν όταν κερδίζουν.

Τότε για πιο πράγμα μιλάτε; Ήθελαν μήπως να κάνουν κακό σε σένα προσωπικά και την πλήρωνε η ομάδα;
Όχι, δεν το βλέπω έτσι. Δεν το λέω με την έννοια ότι προσπάθησαν να μου κάνουν κακό. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Οι παίκτες μας δεν είχανε πάθος, δεν είχανε θέληση, δεν είχανε, δεν είχανε. Μας έλειπε η φλόγα ναι. Η φλόγα μας έλειπε κι αυτή είναι η διαφορά μας με την Ανόρθωση. Ποιοτικά θεωρώ ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε, από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Δεν μπορούσα όμως εγώ σαν χαρακτήρας να δεκτώ ότι παλεύω με κάποιους που δεν έχουν τον ίδιο σκοπό με μένα.

Ξέρεις όμως τι λένε τώρα; Ότι, με το να παραιτηθείς φυγομάχησες.
Αυτοί που είναι κοντά μου ξέρουν πολύ καλά. Αυτό το λένε όσοι είναι έξω από την ομάδα. Αυτοί που ήταν μέσα ξέρουν πολύ καλά τι έκανε ο Μαρίνος. Εγώ δεν θέλω να βγω και να πω: Αυτό, αυτό. Και το λέω αυτό γιατί θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι της διοίκησης με στήριζαν μέχρι την τελευταία στιγμή . Οι άνθρωποι αναγνωρίζανε μια προσπάθεια. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη αν φυγομάχησα ή όχι. Όμως ακόμα κι αυτό που έκανα το έκανα γιατί έπρεπε ν’ αλλάξει κάτι για την ομάδα. Για να διεκδικήσει ότι μπορεί.

Τι ήταν όμως εκείνο που σε έκανε να τα παρατήσεις και να φύγεις;
Δεν αισθανόμουν καλά. Μεγαλύτερος λόγος ήταν γιατί ένιωθα και έβλεπα πως δεν είχα δίπλα μου τους ανθρώπους που θα παλέψουν για ένα σκοπό κι από τη στιγμή που χάλασε ο ψυχισμός μου δεν μπορούσα να μείνω.

Τα έχεις με τους παίκτες δηλαδή
Τα έχω με τους παίκτες όχι ως προς την αγωνιστική αποτυχία. Όχι γι αυτό και το ξέρουν και τα ίδια τα παιδιά. Εγω ήθελα να ήμασταν όλοι εκεί μαζί και ότι πετύχουμε. Ήξερα ότι αν ήμασταν όλοι εκεί θα πετυχαίναμε. Γι αυτό επιμένω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα.

Αφού είμαστε στους ποδοσφαιριστές να πάω στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με Κύπριους και ξένους και για το οποίο τόσος ντόρος και συζητήσεις έγιναν.
Αυτό πρέπει να το τονίσουμε οπωσδήποτε, γιατί αισθάνομαι πως έχω γίνει ρατσιστής. Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Κατ’ αρχήν, πέρσι μου λέγανε πάλι το ίδιο πράγμα με τους Κύπριους. Εγώ εκείνο που θέλω να πω είναι πως έχει τύχει σε παιγνίδι, πέρσι με την Ανόρθωση, να έχω οκτώ Κύπριους στη βασική εντεκάδα. Και όμως συνέχιζαν να λένε το ίδιο πράγμα. Πρώτο δεδομένο πρέπει να ξεφύγουμε από αυτά τα μυαλά, όσο κι αν είμαστε κι αν ζούμε σ’ αυτό το μέρος. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα και άλλου. Οι ξένοι είναι αναγκαίο κακό. Δεύτερο, θέλω να μου πείτε ποιους Κύπριους ποδοσφαιριστές έδιωξα από την ομάδα.

Ε, μα αφού είναι γνωστά τα ονόματα
Ποιοι; Ο Νεοφύτου και Σαμψών, οι οποίοι δεν παίζανε, οι οποίοι ήταν τρίτη και δεύτερη επιλογή. Ο μόνος που έφυγε από την ομάδα ήταν ο Οκκαρίδης. Δεν τον έδιωξα. Με τον Στέλιο μιλήσαμε κάποια πράγματα, εγώ δεν μπορούσα να του εγγυηθώ ότι θα παίζει συνέχεια στη βασική εντεκάδα, ο άνθρωπος το είδε και όμορφα κι ωραία αποχώρησε από την ομάδα. Ποιόν άλλον Κύπριο ποδοσφαιριστή έχω διώξει; Είναι φυσιολογικό όμως να γίνει αυτό, γιατί είμαστε στην Κύπρο, είναι στενός ο κύκλος, υπάρχουν φίλοι, υπάρχουν συγγενείς, υπάρχουν οι φίλοι δημοσιογράφοι και ήταν φυσικό να τονίζεται αυτό. Εδώ θέλω να πω και για ένα κατεστημένο που υπήρχε στον ΑΠΟΕΛ. Ότι δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια δημιουργήθηκαν τέτοιες συνθήκες που πιστέψανε αυτά τα παιδιά ότι θα είναι για πάντα εκεί. Και μόλις αισθανθήκανε την πίεση, άρχισαν να προσπαθούν με άλλους τρόπους να επιβιώσουν. Και για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Απόφυγαν να μπουν στον ανταγωνισμό και προσπαθήσανε μέσω τρίτων πραγμάτων να κερδίσουν κάποια πράγματα. Και πάμε τώρα στ’ άλλα πράγματα.

Ποια άλλα πράγματα;

Να πω τι έχω κάνει εγώ επί εποχής μου για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Έχω κάνει προέκταση συμβολαίου στον Μαρίνο Σατσιά με αύξηση αποδοχών. Έκανα ανανέωση συμβολαίου στον Μακρίδη με αύξηση αποδοχών. Έκανα προέκταση συμβολαίου στον Μορφή με διπλασιασμό αποδοχών. Και εδώ θέλω να πω κάτι σ’ αυτό που λένε για Κύπριους και ξένους, έβαζα στην εντεκάδα ένα παίκτη 50 χιλιάδων ευρώ, Κύπριο και άφηνα ένα παίκτη που έφερα 200 χιλιάδων. Κανείς δεν τα τονίζει αυτά. Θεωρώ όμως πως αυτό γινόταν αξιοκρατικά. Όχι γιατί έκανες κάποια χάρη στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όχι για τίποτα άλλο, για να μην δημιουργηθούν σκιές. Ακριβώς. Επειδή το άξιζε γι αυτό το λέω. Αν ήταν και είχα κάτι με τους Κύπριους ασφαλώς και θα προτιμούσα να έβαζα τον παίκτη των 200 χιλιάδων ευρώ.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές πάντως για να μην πω ονόματα έχουν παράπονο από σένα.
Και γω έχω παράπονα από κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι δεν εκτίμησαν κάποια πράγματα και είμαι πικραμένος από κάποιους ποδοσφαιριστές. Πιο πολύ το παράπονο δηλαδή έχεις από τους Κύπριους; Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω Κύπριοι και ξένοι, δεν το ξεχωρίζω, για μένα είναι όλοι ίδιοι. Εγώ κοίταζα ποιοι είναι οι καλύτεροι, ποιοι θα μου κάνουν τη δουλειά μου. Δεν έχει καμία σχέση. Δηλαδή έγινε αυτό το πράγμα, πιστεύω για να μου δημιουργηθεί πρόβλημα από κάποιους. Εγώ έχω αποδείξεις ότι δεν έχω τίποτα με τους Κύπριους. Εγώ κοιτούσα ποιος αξίζει και τι έπρεπε να παίρνει στο συμβόλαιο. Και τα λεφτά συβολαίων που έκανα ήταν λεφτά που τα αφαίρεσα από το προϋπολογισμό για τις μετεγγραφές. Θα μπορούσα κάλλιστα να τα είχα αυτά τα λεφτά για άλλους παίκτες. Όμως εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω τα λεφτά αυτά σε παιδιά που τα άξιζαν. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που τα εκτίμησαν αυτά που έκανα, κάποιοι άλλοι δεν τα εκτίμησαν.

Να πάω σε ένα θέμα που επίσης συζητήθηκε και εξακολουθεί να συζητείται. Θέλω ν’ ακούσω από εσένα ποια ήταν τα δικά σου λάθη.

Τα λάθη ως προς τι; Τα αγωνιστικά;

Το να μείνει ο ΑΠΟΕΛ εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Είναι δυνατόν ο προπονητής μιας ομάδας να μην έχει κάνει λάθη; Αλλά θεωρώ ότι τα δικά μου λάθη δεν ήταν τόσο σημαντικά. Εγώ να σας πω κάτι. Ένας γιατρός λέει στον ασθενή να μην καπνίζει. Κι αυτός συνεχίζει να καπνίζει. Ο γιατρός φταίει στο ότι δεν κατορθώνει να τον πείσει να μην καπνίζει. Ίσως να φταίω στο ότι έπρεπε να βρω άλλους λόγους να τους πείσω. Ίσως θα πρεπε να γίνω πολύ πιο αυστηρός σε κάποια πράγματα. Ένα από τα λάθη μου είναι ότι θα μπορούσα να κόψω κάποια πράγματα ευθύς εξ αρχής, σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένων παικτών. Όμως δεν το έκανα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Στο ότι θα επιβαρυνόταν και η ομάδα πάρα πολύ οικονομικά και θα εδημιουργείτο πρόβλημα στην ομάδα αγωνιστικά. Και όσο κι αν φαίνεται περίεργο, εγώ δεν ήθελα να φορτώσω την ομάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στον ενάμισι χρόνο που είμαι στην ομάδα δεν έγιναν αποδεσμεύσεις, δεν πληρώσαμε αποζημιώσεις. Ακόμα και το ότι παραιτήθηκα πρέπει να εκτιμηθεί από κάποιους ανθρώπους Μα εκτιμήθηκε νομίζω.. Γιατί εκεί πέταξα ένα συμβόλαιο που λίγοι το έχουνε, αλλά και γιατί επιμένω έδωσα πολλά σ’ αυτή την ομάδα. Κι αυτό μόνο εγώ και η διοίκηση το ξέρουμε. Κάτι άλλο, σε σχέση με τα λάθη. Ένα λάθος μου ήταν το ότι ίσως ήθελα ν’ αλλάξω κάποια πράγματα πολύ γρήγορα. Αντιλαμβάνομαι ακόμα πως το επικοινωνιακό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βελτιώσω.

Κάτι που επίσης φάνηκε κι αυτό δεν είναι μόνο δική μου εκτίμηση είναι πως κράτησες τον Τύπο μακριά από την ομάδα. Την απομόνωσες.
Ήθελα ο τύπος να είναι μακρία από τους παίκτες μου, να τους αφήσουν ανεπηρέαστους, γι αυτό και τα φορτώθηκα όλα εγώ. Ήθελα να τους προστατέψω.

Μα, καλά θεωρείται πως κάνει κακό ο Τύπος;
Εγώ εκείνο που θεωρώ είναι πως ο Τύπος είναι ένα αναγκαίο κακό Μα γιατί; Το λέω από την άποψη ότι σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει πάντα να υπάρχει κριτική. Να υπάρχει η άσχημη κριτική. Εδώ όμως να ξεκαθαρίσω κάτι. Θεωρώ δεδομένο τα σχόλια του Τύπου ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά τα θεωρώ υπερβολικά άσχημα για μένα επειδή δεν με γνωρίζουν σε πράγματα που αφορούσαν τον χαρακτήρα μου. Ακόμα και στην άσχημη κριτική τα θεωρώ δεδομένα αυτά τα πράγματα.

Είπες ότι ποιοτικά, σε ποδοσφαιρική αξία ο ΑΠΟΕΛ είναι

Ο καλύτερος.

Φάνηκε όμως με τις μετεγγραφές του καλοκαιριού ότι δεν ήταν έτσι.
Να μιλήσουμε για τις επιλογές μου. Κατ’ αρχήν ο στόχος ο δικός μου, όταν σκεφτόμουνα την ομάδα της νέας χρονιάς ήταν να κάνω, τουλάχιστον, τέσσερις αλλαγές στη βασική εντεκάδα. Αυτός ήταν ο δικός μου στόχος. Να δώσω μέσα από τη δυναμική που είχε η προηγούμενη ομάδα, να δώσω νέο ενθουσιασμό και περισσότερη εμπειρία. Και έκανα κάποιες κινήσεις.

Νικολόσκι
Για μένα πολύ καλός τερματοφύλακας και νομίζω πως άρχισε να το δείχνει.

Μοράις
Ένας παίκτης 23 χρονών που ήταν στο ρόστερ της Τσέλσι, έπαιξε εθνική Ελπίδων Πορτογαλίας. Δε νομίζω ότι υπάρχει προπονητής που να μην προχωρούσε σ’ αυτή την κίνηση. Η συνεισφορά του μηδέν. Μπήκαν στη μέσα άλλα πράγματα, οικογενειακά του, που τον επηρέασαν πάρα πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι καλός παίκτης, η συνεισφορά του όμως δεν ήταν αυτή που θέλαμε.

Εμερσον
Υπάρχει προπονητής που να μην έπαιρνε τον Έμερσον; Τον ήθελε και η Ανόρθωση. Και ο Έμερσον ήρθε καθαρά για μένα. Πλην όμως ο Έμερσον ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, όχι ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, όσο με τα προβλήματα που δημιούργησε. Και το πρώτο πράγμα που του ζήτησα ήταν να βοηθήσει ν’ αλλάξει η νοοτροπία κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον έβαλα και στους αρχηγούς, όμως τα πράγματα αυτά που έκανε με ξαφνιάσανε σε μεγάλο βαθμό. Και ήμουνα ο πρώτος που του είπε: Θα σε διώξω από την ομάδα. Όμως μια τέτοια μεγάλη προσωπικότητα προσπάθησα να τη σεβαστώ όσο μπορούσα και να μην την εκμηδενίσω. Αλλά αυτό που έκανε, δηλαδή να φύγει έμεινα έκπληκτος. Όμως γι αυτό κατηγορήθηκα. Αλλά δεν ξέρω αν επειδή κάποιος σταμάτησε την μπάλα είναι δικό μου φταίξιμο. Αγωνιστικά τον πήρα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Για να μας δώσει μια μεγάλη προσωπικότητα.

Ναι, αλλά αγωνιστικά σας έδωσε αυτά που περιμένατε;

Αγωνιστικά μπορεί να μην έδωσε αυτά που περίμενα, όμως η προσωπικότητα που έβγαζε με την παρουσία του μέσα σto γήπεδο ήταν πολύ μεγάλη κι αυτό φάνηκε στα παιγνίδια ντέρμπι. Τον Έμερσον δεν τον πήρα για να παίζει στα θεωρητικά μικρά ματς. Αλλωστε η ηλικία του ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αγωνίζεται συνεχώς.

Ζε Κάρλος
Ο Ζε Κάρλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην τέταρτη ομάδα της Πορτογαλίας. Ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Ήρθε όμως χωρίς προετοιμασία, του έτυχε ο τραυματισμός και έμεινε πάρα πολύ πίσω. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Θέλω να πιστεύω ότι θα το δείξει.

Ταβάρες
Στα παιγνίδια που δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Κι ως προς την επιλογή μου, δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής που να μην ήρθε να μου πει, πρέπει να τον κλείσουμε αυτόν τον παίκτη. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για έναν παίκτη που είναι υπό δοκιμή να τον δέχονται όλοι του οι συμπαίκτες. Το πρόβλημα του ήταν ένα: Πολύ καλό παιδί. Δεν άντεχε την πίεση.

Ντα Κόστα
Έγινε καθαρά για να έχουμε μια τέταρτη επιλογή στην επίθεση. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Όταν γίνονται μετεγγραφές, δεν αποκτούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές για να παίζουν βασικοί στην εντεκάδα. Θέλεις να κάνεις ένα δυνατό ρόστερ. Τόρες. Να είναι back up. Τσόροβιτς. Να είναι back up. Γι αυτό το λόγο αποκτήθηκαν.

Σ’ αυτά όλα που είπες συμφωνώ. Στην πράξη όμως είδαμε άλλα.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το υπολογίσεις. Είναι σα να πηγαίνεις να πάρεις δέκα καλά χαλιά για να επιπλώσεις ένα σπίτι, όλα είναι πανέμορφα, όμως δεν θα ταιριάξουν όλα στο ίδιο σπίτι. Δεν δέχομαι ότι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Άλλους παίκτες ψάχναμε, άλλους παίκτες θεωρούσα πως είναι κοντά στην ομάδα, όμως διάφοροι λόγοι που είναι σε όλους γνωστοί με ανάγκασαν εμένα και τη διοίκηση να ψάχνουμε τελευταία στιγμή ν’ αλλάξουνε όλα από την αρχή. Ήταν όμως κάτι για το οποίο δε φέρω εγώ ευθύνη.

Αυτό το κάτι, για να το ξεκαθαρίσουμε, εννοείτε το θέμα με τον Γιώργο Απέγητο .
Ε, δε χρειάζεται να πω. Βέβαια. Εμένα δε με αφορούσε. Επηρέασε όμως την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!