Η συνταγή είναι γνωστή

Από την επομένη του αγώνα και μέχρι και την ώρα που θα ξεκινήσει ο επαναληπτικός, η συζήτηση ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ περιστρέφεται στο πως θα μπορέσει η ομάδα μας να προκριθεί στον επόμενο γύρο, μετά το 1-1 του ΓΣΠ. Οι απόψεις  για το σύστημα που θα πρέπει να επιλέξει ο Πάουλο Σέρτζιο, οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να ξεκινήσουν, η επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας, οι παίχτες κλειδιά και πολλά άλλα, είναι θέματα προς ανάλυση σε κάθε ΑΠΟΕΛίστικη παρέα. Αυτό που ίσως θα συμφωνούν όλοι, ανεξαρτήτως ονομάτων, συστημάτων και επιλογών, είναι ότι η συνταγή της επιτυχίας σε τέτοιους αγώνες δεν είναι καθόλου άγνωστη για την ομάδα μας. Έχουμε μάθη τα τελευταία χρόνια τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο. Ούτε υπάρχει θέμα υπερεκτίμησης της Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι είναι μια καλή ομάδα η οποία έχοντας αρκετά επίσημα παιχνίδια  από τον ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε έτοιμη στο ΓΣΠ. Χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο κατάφερε και σκόραρε, κρατώντας μέχρι το τέλος την ισοπαλία.

Η συνταγή για την πρόκριση είναι απλή. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να παρουσιαστεί πιο έτοιμος στο παιχνίδι της Τρίτης και πιο αποφασιστικός.  Περισσότεροι από τους μισούς παίχτες που αγωνίστηκαν στην προηγούμενη Τετάρτη έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες παρόμοιες καταστάσεις. Όσοι νέοι παίχτες και να μπήκαν στην ομάδα φέτος, ο βασικός κορμός παραμένει ένα καλό κράμα ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν τέτοιους αγώνες και εντός και εκτός γηπέδου.

Η γνωστή συνταγή των τελευταίων χρόνων μας διδάσκει ότι οι αγώνες παίζονται μέχρι και το τελευταίο λεπτό και η υπομονή είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια ομάδα για να διατηρεί καθαρό αγωνιστικό μυαλό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και ταυτόχρονα στην πρόκριση. Ο περιορισμός των λαθών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η βελτίωση της απόδοσης όλων όσων θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, η διαχείριση της εξέλιξης του οποιουδήποτε σκορ και το πείσμα για πρόκριση είναι τα συστατικά που αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας.

Το κάναμε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθών…. πάμε για άλλη μία. Η συνταγή είναι γνωστή!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!