Η τέλεια αφορμή

Εδώ και αρκετές εβδομάδες γράφουμε για ότι τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ. Επιμέναμε και τις τελευταίες δυο εβδομάδες όταν η ομάδα του βάτραχου έκανε δυο σερί νίκες και πήραν τα πάνω τους με την τεχνητή βοήθεια των μμε ότι το σημαντικό προβάδισμα των 5 βαθμών πρέπει να διατηρηθεί. Η ομάδα μας έχει πλέον τη δυνατότητα να πάρει τη διαφορά στους 7 βαθμούς αν κερδίσει σήμερα τη Δόξα! Θέλαμε που θέλαμε τη νίκη και μετά την ισοπαλία του παραρτήματος στην Πάφο υπάρχει ακόμα ένας σημαντικός λόγος για να προσπαθήσουμε περισσότερο. Το ΓΣΠ θα είναι γεμάτο αφού ο κόσμος θα δώσει βροντερό το παρών του και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και δεν το λέμε για κατανάλωση. Η ομάδα της Δόξας είναι μια από τις πιο δουλεμένες και ποιοτικές στο πρωτάθλημα και το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών το αποδεικνύει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλύτερα από όλους τα δεδομένα έχει αποκρυπτογραφήσει τον αντίπαλο και έχει καταστρώσει το πλάνο του. Πλάνο που δεν είναι γνωστό σε εμάς και αναπόφευκτα θα θέσουμε τα γνωστά ερωτήματα. Ενισχυμένο κέντρο ή επιθετικό δίδυμο Σολάρι-Αλμείδα; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα αφού έστω και αν την περασμένα εβδομάδα φιλοδωρήσαμε την Πέγεια με πέντε γκολ και διάταξη 4-4-2 δεν αποκλείεται να δούμε κάποια αλλαγή σήμερα.

Άλλο ερώτημα είναι αυτό του παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας αφού ο Πουρσαϊτίδης προέρχεται από ένα ενενηντάλεπτο μεσοβδόμαδα λόγω του ηλίθιου φιλικού της Κύπρου. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο ο Σολωμού είναι η λογική επιλογή. Ο Χαραλαμπίδης με τη σειρά του διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα ενώ το δίδυμο (Πίντο – Μοραίς) για όλες της δουλείες δεν αλλάζει.

Όπως φάνηκε στους τελευταίους αγώνες οι λύσεις από τον πάγκο είναι αρκετές και σημαντικές γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει τις όποιες διορθωτικές κινήσεις σε περίπτωση που αυτά καταστεί αναγκαίο.

Ραντεβού στις έξι λοιπόν στο ΓΣΠ για να κάνουμε τους πάντες να αποδεχτούν ότι το ΑΠΟΕΛ είναι και θα παραμείνει στην κορυφή μέχρι τέλους

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!