Η υποτίμηση από το ατράνταχτο φαβορί

Ένα από πράγματα στα οποία ο ΑΠΟΕΛ ελπίζει προκειμένου να συνεχίσει να έχει βαθμολογική συγκομιδή στους ομίλους του Champions League είναι η υποτίμηση που δείχνουν οι αντίπαλοι του. Μπορεί όμως να πράττει το ίδιο η ομάδα μας στους αγώνες πρωταθλήματος; Είναι ξεκάθαρο ότι ένας λόγος της τραγικής εμφάνισης στον αγώνα με τον Οθέλλο ήταν και αυτός. Ήταν επίσης ένας αγώνας όπου η νίκη ήρθε μέσα από συγκυρίες και δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Η ομάδα μας εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Απόλλων που έχει τα δικά του προβλήματα βρέθηκε στο απρόσμενο αλλά σημαντικό +4. Ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται από σχεδόν όλους ως ο βέβαιος φετινός πρωταθλητής. Και οι οπαδοί μας παρόλο που αντιλαμβάνονται ότι δεν θα έρθει τίποτε εύκολα, θεωρούν πως θα είναι μια αποτυχία τεραστίων διαστάσεων αν η ομάδα δεν πετύχει το συγκεκριμένο στόχο.

Αναπόφευκτα αυτό φέρνει μια χαλάρωση την οποία οι υπεύθυνοι πρέπει να διαχειριστούν σωστά. Ίσως τα πράγματα γίνουν πιο εύκολα μετά το 2015 όταν δεν θα υπάρχει και η σκέψη στους ομίλους αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι τότε.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να διαφυλάξει τη σημαντική βαθμολογική διαφορά που έχει ήδη κτίσει από τους αντιπάλους του, έστω και αν αυτή έγινε εφικτή με τον τρόπο που έγινε. Για να τη διατηρήσει όμως θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος και σοβαρός, διαφορετικά οι απώλειες βαθμών ίσως έρθουν με τρόπο και συχνότητα που πραγματικά μας ταρακουνήσουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!