Η υποχρέωση μας έναντι του ΑΠΟΕΛ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και όποιος άρχισε να το πιστεύει αυτό επειδή από διάφορες σπόντες διατηρήθηκε το +2 ίσως απογοητευτεί στη συνέχεια. Κάθε αγωνιστική κρίνεται πλέον ως καθοριστική και πλέον η επόμενη είναι στο επίκεντρο όλων μας. Η υποχρέωση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Ομόνοια είναι μία. Ο σεβασμός στο όνομα και την ιστορία της ομάδας μας. Το τι προβλέπει αυτό είναι απλό: να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στην προσπάθεια της ομάδας μας για κατάκτηση του three peat. Η συμμετοχή αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει από τον ερχόμενο αγώνα με τους χόχους και να κορυφωθεί στους αγώνες που ακολουθούν.

Το ΓΣΠ έπαψε να θυμίζει το πορτοκαλί ηφαίστειο που όλοι θυμόμαστε και σε αυτό είμαστε όλοι συνένοχοι. Αντί όμως να ψάχνουμε τους λόγους και τις αιτίες που συμβαίνει αυτό, ας αποφασίσουμε στους αγώνες που έχουν μείνει να βρούμε τους τρόπους που θα το αλλάξουμε. Ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζει πόση συμμετοχή έχει ή δεν έχει στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου αυτού.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν τις ευθύνες του ο κάθε αδερφός ΑΠΟΕΛιστας και ας κάνουμε την αυτοκριτική μας απέναντι στην μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Το καθήκον μας καλεί και θα πρέπει να δηλώσουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Το προβλέπει η ιστορία του ΑΠΟΕΛ και το χρειάζεται η ομάδα που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!