Η φιλοσοφία Ιβάν «φωτογραφίζει» ομίλους

Ο καθοριστικός πρώτος αγώνας με τη Νέφσκι Μπακού πλησιάζει και με αυτόν θα ασχοληθούμε σήμερα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το ακλόνητο φαβορί και όπως και στους προηγούμενους αγώνες με Σένιτσα και Ααλεσούντ καλείται να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις που το θέλουν να προκρίνεται. Παρά το ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε φάση μονταρίσματος και με τα γνωστά προβλήματα, υπάρχει η πίστη ότι θα ανταποκριθούμε και αυτή τη φορά. τα προβλήματα καταχωρούμε τον τραυματισμό του Αλμέιδα ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται με το πρόβλημα στους συνδέσμους και ίσως χάσει και τον επαναληπτικό στη Λευκωσία. Πέραν του Βραζιάνου εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς είναι και ο Σολάρι, κάτι που σημαίνει ότι ο Ατόρνο θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να παρουσιαστούμε έτοιμη από κάθε άποψη και αν γίνει αυτό θα τους «καθαρίσουμε». Ο αγώνας στο Μπακού θα έχει ιδιαιτερότητες αφού θα συναντήσουμε εχθρική ατμόσφαιρα από τους φιλότουρκους αζέρους. Τόσο οι οπαδοί μας όσο και η ομάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί στις συνθήκες σε χρόνο ρεκόρ.

Η αποκρυπτογράφηση της Νέφσκι έχει ολοκληρωθεί και από αύριο ο Γιοβάνοβιτς θα άρχισε τα μαθήματα έτσι ώστε να γνωρίζουν και οι παίκτες τα δυνατά και αδύνατα σημεία των αντιπάλων μας. Η φιλοσοφία του Γιοβάνοβιτς είναι γνωστή και διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει υποτίμηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ και πως θα παρουσιαστούμε με τη γνωστή αγωνιστική πειθαρχία.

Ίσως να ακούσουμε κάποιες υπερβολικές δηλώσεις τις επόμενες μέρες από τους διοικούντες όπως αυτές που έγιναν στην προσπάθεια να παρουσιάσουν την Ααλεσούντ ως μια πολύ καλή ομάδα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα οπότε και τέτοιες προσεγγίσεις να ενταχθούν στην προσπάθεια να μπουν όλοι στην πρίζα.

Στιγμιότυπα από την τελευταία νίκη της Νέφσκι

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!